Szukam usilnie jakiegoś moda z Kalendarium.
Widzę, że większość robi to po prostu na liście.
A mnie chodzi o to by forowicze sami wpisywali wydarzenia ze wskazaniem daty i aby mod sam je porządkował chronologicznie. Oczywiście super byłoby jeszcze kategoryzowanie zdarzeń i możliwość komentowania zdarzeń bądź linkowania z innymi zasobami (np. z Albumu).
Czy ktoś może słuszał o takiej funkcjonalności?
Kalendarium szukam do podczepienia na forum
a czy nie wystarczy zwykły kalendarz ??
http://www.phpbb2.pl/download.php?d=397 - proponuje poszukać nowej wersji bo istnieje i jest troszeczke zmieniona - linka masz w starej wersji
http://www.phpbb2.pl/download.php?d=397 - proponuje poszukać nowej wersji bo istnieje i jest troszeczke zmieniona - linka masz w starej wersji
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
zajrzyj na moje forum http://www.indianie.30.pl
i na stronie producenta moda tez jest wersja demo
wystarczy poszukac mod jest całkiem popularny i ma sporo opcji konfiguracyjnych w PA a wzasadzie jest prosty do instalacji
i na stronie producenta moda tez jest wersja demo
No tak, ale ten kalendarz, także w wersji pro pokazuje dni misiąca. Chyba nie ma innego view - czy się mylę?
Mówiąc wprost odtwarzam historię pewnej drużyny harcerskiej. Forowicze będą wprowadzać zdarzenia z histori przyporządkowując daty. Bardziej jest tu potrzebna chronologia i kategorie, możliwość wprowadzania przez wielu forowiczów i moderowania niż sam widok ala-kalendarz.
Dlatego tę funkcjonalność nazwałem Kalendarium
Może ktoś słyszał o czymś takim.
Mówiąc wprost odtwarzam historię pewnej drużyny harcerskiej. Forowicze będą wprowadzać zdarzenia z histori przyporządkowując daty. Bardziej jest tu potrzebna chronologia i kategorie, możliwość wprowadzania przez wielu forowiczów i moderowania niż sam widok ala-kalendarz.
Dlatego tę funkcjonalność nazwałem Kalendarium
Może ktoś słyszał o czymś takim.
podczas wpisywania do kalendarza informacji mozna podac dowolną date
. a mozliwosć wpisywania dat z histori (czyli brzed data bierzaca) można załączyć w PA. Jak na mój gust to mod ten bardzo łądnie pasuje do twojego zadania.