witam
mam baze danych zapisana z forum edytowanego przed Adiego a teraz mam forum by Przemo. nie bardzo wiem jak wrzucic stara baze i czy bedzie dzialalo?
pzdr
przeniesienie bazy
nie będzie działało
aby to uruchomić poprawnie musisz przerobić baze z czystego phpbb na wersje przema. operacja strasznie uciążliwa i nieprzyjemna dlatego opisu nie daje. jeśli jednak chcesz sie bawic to szukaj opisu na forum przema.
aby to uruchomić poprawnie musisz przerobić baze z czystego phpbb na wersje przema. operacja strasznie uciążliwa i nieprzyjemna dlatego opisu nie daje. jeśli jednak chcesz sie bawic to szukaj opisu na forum przema.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
- Trash Eater
- Kontakt:
Jaka znowu uciążliwa?mateusz pisze: operacja strasznie uciążliwa i nieprzyjemna dlatego opisu nie daje.
clubbs, Tutaj sa instrukcje odnośnie wersji 1.12.5 Przema, zainteresuj się punktem "Aktualizacja z wersji oryginalnych lub niższych od 1.12.5".