Witam
Posiadam forum http://www.forum.zolwie.net. Mam zainstalowany system plus minus oraz poprawki by karql. Chciałbym jednak aby pod avatarem wyświetlało się przy ostrzeżeniach np 2/5 (czyli, że user posiada 2 ostrzeżenia na 5 dopuszczonych). Jak to zrobić?
Plus minus - jak dodać taką opcję?
najprościej przy pomocy plików tpl metoda nie najłądniejsza ale zadziała
po tym co dodawałeś do pliku viewtopic_body.tpl wstaw /5 i po kłopocie.
po tym co dodawałeś do pliku viewtopic_body.tpl wstaw /5 i po kłopocie.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
- TrAvIkK
- Zasłużony
Dobra po godzinach prac doszłem do chcianego wyniku. A tak poważnie, to tak powinno wyglądać:
Mówiłem że niedużo roboty.
Kod: Zaznacz cały
#
# --- [ OTWÓRZ ]
#
plusminus.php
#
# --- [ ZNAJDŹ ]
#
$points.='<a href="plusminus.php?mode=view&u='.$postrow[$i]['user_id'].'&type=minus">'.sprintf($lang['Plusminus_minuscount'],$postrow[$i]['user_minusp']).'</a>';
#
# --- [ ZAMIEŃ, NA ]
#
$points.='<a href="plusminus.php?mode=view&u='.$postrow[$i]['user_id'].'&type=minus">'.sprintf($lang['Plusminus_minuscount'],$postrow[$i]['user_minusp']).'</a> / '.$board_config['max_minusp'];
#
# --- [ EoM ]
#
buu