witam
mam problem z zainstaowaniem phpbb by przemo na serwerze 60free.ovh.org
wgralam pliki na serwer, wchodze na http://shout.ovh.org/phpBB2/, instalacja sie nie rozpoczyna
jak daje ta instalacje z tego managera to instaluje mi sie phpbb 2.0.19
da sie to jakos zdzialac?
problemy z 60free.ovh.org [przemo]
na tym serwerze najpierw musz uruchomić baze. kiedyś miałem ten sam problem i to pomogło
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
złe ustawienie ciasteczeksh0ut pisze:ok dziala tylko mam teraz taki problem ze jak sie loguje to mi sie nie zalogowywuje. przechodzi do glownej strony forum ale ni ejestem zalogowana :/
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info