Forum

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
sharolin

Forum

Post autor: sharolin » 10 marca 2006, 17:30

Witam zrobilem forum wszystko pieknie zainstalowalem usunolem install i contrib i wszystko spox. Ale czemu to forum tak wolno chodzi ?? :/ raz wogole nie wchodzi raz trzeba czeakc a czasem wszystko ladnie szybko jak to naprawic? :>

A jak kumpel wbiera na przekierowany alias to ma under construction :/ WTF pomoze mi ktos ?? z gory thx

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 10 marca 2006, 18:14

sharolin pisze:Witam zrobilem forum wszystko pieknie zainstalowalem usunolem install i contrib i wszystko spox. Ale czemu to forum tak wolno chodzi ?? :/ raz wogole nie wchodzi raz trzeba czeakc a czasem wszystko ladnie szybko jak to naprawic? :>
szybkość zależy od serwera :D zmień serwer na szybszy to i forum będzie szybsze

sharolin pisze:przekierowany alias to ma under construction :/ WTF pomoze mi
raczej to wina przekierowania a nie forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

sharolin

Post autor: sharolin » 10 marca 2006, 21:36

powiesz mi jakie serwery sa najlepsze?? Bo z przekierowaniem nie mam problemu tylko ta predkosc mnie denerwuje :> (co do serwow jakies bezplatne plz)

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 10 marca 2006, 21:58

darmowy i szybki jest lycos :D jedyne co to ma swoje uciążliwe reklamy ale do szybkości to niemożna nic powiedzieć złęgo

http://phpbb.pl/forum/viewtopic.php?t=2411
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”