animacja flash na dole forum
animacja flash na dole forum
chciałbym sie dowiedzieć w jaki sposób mógłbym dodać animacje we flashu która byłaby jednocześnie linkiem do innej strony. chciałbym ją umieścić na dole strony, pod napisem Panel Administracyjny. z góry dzięki za wszelką pomoc.
poczytaj strone http://kurshtml.boo.pl ładny kurs html tam masz to ładnie opisane i zastosuj do pliku overall_footer.tpl - stopka
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
zakładając że dobry kod użyłeś to może poprostu złą ściezke do pliku podajesz ?? pamiętaj o wielkości liter bo to jest bardzo ważne.qlxx pisze:że w przeglądarce mi sie ona nie pokazuje, jest puste miejsce tam gdzie powinna być. wie ktoś co może być przyczyna??
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info