Mam bardzo duży problem!!!!!!!!!1

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
zizu885

Mam bardzo duży problem!!!!!!!!!1

Post autor: zizu885 » 06 lutego 2006, 20:31

Próbowałem wstawić na forum nowy schemat i takie coś mi wyskoczyło :
Warning: message_die(): Unable to access ./../language/lang_english/lang_main.php in /data/members/free/tripod/uk/z/i/z/zizu885/htdocs/phpBB2/includes/functions.php on line 690

Warning: message_die(./../language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /data/members/free/tripod/uk/z/i/z/zizu885/htdocs/phpBB2/includes/functions.php on line 690

Warning: message_die(): Failed opening './../language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib') in /data/members/free/tripod/uk/z/i/z/zizu885/htdocs/phpBB2/includes/functions.php on line 690
phpBB : Bł±d Krytyczny

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 361
File : functions.php

czy można zmienić schemat bez wchodzenia w panel??????

Proszę o szybką odpowiedź!!!!!!

http://www.lajcik.glt.pl

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 lutego 2006, 20:48

zizu885 pisze:czy można zmienić schemat bez wchodzenia w panel??????
oczywiście
tabela users i config w bazie sql

sprawa kolejna ponieważ modó na forum brak zaczynam robić porządek

temat poruszany wielokrotnie. sam nie tak dawno pisałem jakie i gdzie tabele sprawdzać aby zobaczyc id stylu i go zmienić. kurka wodna ludzioe szukajcie bo sto razy tego samego pisał nie będe (i obawiam się ze nikt tego nie zrobi) :twisted: :twisted: :twisted:
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

zizu885

Post autor: zizu885 » 06 lutego 2006, 20:52

można jaśniej bo ja ciemny w tych sprawach jestem

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 lutego 2006, 20:59

zizu885 pisze:można jaśniej bo ja ciemny w tych sprawach jestem
mateusz pisze:temat poruszany wielokrotnie. sam nie tak dawno pisałem jakie i gdzie tabele sprawdzać aby zobaczyc id stylu i go zmienić
http://phpbb.pl/forum/search.php
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

zizu885

Post autor: zizu885 » 06 lutego 2006, 21:10

a gdzie moge pobrać subsilver najlepiej zip bo to co znalazłem to ajkieś dziwne jest

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 07 lutego 2006, 07:48

Nazwa tematu jest niezgodna z regulaminem forum, poprawną nazwe wyślij do kogoś z modów to temat zostanie odblokowany!

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”