Boty na forum..

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
NorthAngel

Boty na forum..

Post autor: NorthAngel » 31 stycznia 2006, 21:51

Zrobilem sobie update moda CR 1.4 do 2.0 i mam zainstalowane te mody search bot name + dodatek ktory wyswietla na forum w nazwie "i x bot" (x-to liczba)
Dzis rano i pozniej popoludniu u siebie na forum w"Kto jest na Forum" (viewonline.php) widzialem bota msn przegladajacego forum, tylko dziwi mnie to ze byl on wyswietlany jako gosc przegladajacy forum (przegladarka jego wskazywala na bota) nawet w panelu admina tak mialem ze jest to gosc, a powinien byc wyswietlany jako bot.
Prosze, pomozcie mi :(

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 31 stycznia 2006, 22:29

coś źle zainstalowałeś albo bot pojawił się z adresu który nie był rozpoznawany. więcej konfiguracji powinieneś mieś opisanej podczas instalacji. Moda nie mam zainstalowanego to szczegółów nie podam ale poszukaj.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”