Problem z wgraniem sql
Problem z wgraniem sql
Witam. Zalozylem sobie forum na darmowej stronie... jednak doszedlem do wniosku, ze wykupie hosting na webd... wyesportowalem sql jednak przy wgrywaniu go w phpmyadmin wyskakuje mi blad, ze uztkownik 'cialek' (taki uzytkownik mial dostep bazy) nie ma dostepu... natomiast w cpanelu webd uzytkownik ten to cialek_cialek (niestety dodaje ten przedrostek :/) jak moge zmienic tego uzytkownika w sql??? zmienialem juz wszystkie nazwy cialek na cialek_cialek ale nic to nie dalo, dalej tak samo :/
dziwne podczas wgrywania bazy nie jest sprawdzany użytkownik. opis dokłądnie jak wgrywasz baze napewno przez phpmyadmin ?? tego z serwera ?? czy może masz jakiś dodatkowy skrypt ??
sprawdź plik config.php czy jest poprawny
sprawdź plik config.php czy jest poprawny
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
tylko ja przenosilem forum zgodnie z tym opisem:
viewtopic.php?t=247
i najpierw chce utworzyc baze sql... :/
dokladniej to wyskakuje mi blad:
viewtopic.php?t=247
i najpierw chce utworzyc baze sql... :/
dokladniej to wyskakuje mi blad:
Kod: Zaznacz cały
#1044 - Access denied for user 'cialek' @ 'localhost' to database 'cialek_db'dalej nie rozumiem
przecież najczęściej na darmowych serwerach zaraz po rejestracji dostajesz odrazu baze z nazwą to dlaczego chcesz tworzyc nową ??
oczywiśćie najcześciej nie da się tego zrobic i musisz korzystac z nazwy która dał si serwer
przecież najczęściej na darmowych serwerach zaraz po rejestracji dostajesz odrazu baze z nazwą to dlaczego chcesz tworzyc nową ??
oczywiśćie najcześciej nie da się tego zrobic i musisz korzystac z nazwy która dał si serwer
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info