Ballada o podpisie.
Ballada o podpisie.
Witam. Mam pewien wyjątkowo denerwujący problem z podpisem, który powtarza mi się na n-tym serverze. Sęk w tym, że po zmianie sygnatury trwale "psuje mi się" jej wysokość, tzn. nawet po wykasowaniu jej w profilu nie wiedzieć czemu w podpisie zostaje mi ogromny odstęp. Ciężko to wytłumaczyć najlepiej pokazać: http://www.nekroskop.6r.pl/forum/viewtopic.php?p=9#9 . Szukam już rozwiązania od ponad 2 tygodni, zmieniałem servery, ściągałem zmodyfikowane i czyste skrypty phpBB, jednak za każdym razem ten pieprzony bug występuje ponownie. Czy ktoś z tego Forum ma pojęcie czego to wina i jak ewentualnie się tego pozbyć, bo mnie już powoli ręce opadają [...]

Jakby to powiedział Wałęsa, czasem problem jest tak łatwy do rozwiązania, że aż trudny.
i życzę Wesołych Świąt !
Spojrzeć każdy może, jednak nie każdy potrafi dostrzec. Patrząc przez pryzmat czasu wydaje mi się to wszystko aż śmieszne... Heh, trudno się dziwić, że reinstallki Forum i zmiany serverów nic nie dawały. Bawi mnie też fakt, że nikt z phpBB2 nie był w stanie dojść O.C.B. (o co biega), w każdym razie dzięki za udzielenie mi skutecznej pomocy w problemie, którego nie byłoMdK pisze:Czy wy czasem potraficie spojrzeć na swój problem?