Najlepsza sieć
Najlepsza sieć
Właśnie... jaka waszym zdaniem jest najlepsza sieć telefonów komórkowych? Ja sam od 2 lat jestem w SimPlusie, jednak do jakiegoś czasu coraz bardziej denerwuje mnie ona. Prawie codziennie dostaje sms, z ofertami, pobrania gier z ich stron. Często dostaje sms z informacją o rabacie za swojaki w nocy, czy nad ranem... Coraz bardziej Plus przegina.
A ja myśałem, że siec Idea oficjalnie nie istnieje
Ja mam abonament w orange i jestem bardzo zadowolony...
Ja mam abonament w orange i jestem bardzo zadowolony...
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2005, 20:13 przez eeyore, łącznie zmieniany 2 razy.
"Trochę Względów, trochę Troski o Innych. W tym cała rzecz. Tak przynajmniej mówią." - Kłapouchy
Ja w ciągu mojego krótkiego żywota testowałem kilka operatorów pre-paid a było to:
Era Tik-Tak: Moja pierwsza sieć, mój pierwszy telefon. Pamiętam, drogo było (SMS: 0,29zł, minuta rozmowy chyba 1,40 i to bez sekundowego !!
) stare czasy, nie było tańszej alternatywy. Teraz mają jakieś dziwne i głupie promocje, sieć dla tych co dużo dzwonią i mało SMS-ują
Heyah- Jak tylko wparowała czerwona łapa, to wszyscy się rzucili. Minuta rozmowy za 80gr, Sms'y po 20 i 15gr, od razu lud głodny tanich połączeń i sms'ów rzucił się na półki sklepowe po startery. Teraz mają dość tanie połączenia i sms'y, ale miewają kłopoty z zasięgiem, ale ogółem sieć dobra
Simplus- I tu się zaczął szok. Dziwnie naliczane połączenia i sms'y, co chwila blokada łącza i bieganie do sklepu po kartę za 10zł, nie, nie, nie. Najwieksze rozczarowanie moich ostatnich wakacji. Napaliłem się na sms'y, na to że każdy ma Plusa i wogóle, ale tak jak oni klientów traktują, to olaboga. Nawet mi jednego doładowania za 30zł nie policzyli! Łącznie wydzwoniłem za 15zł aby doładowali mi konto, jednym słowem żenada. Ta sieć moich oczekiwań nie spełniła za bardzo, więc karta sim poleciała za okno. Ja przynajmniej nie polecam
Pop- Propagandowa sieć prawosławnych (wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi, jakby co to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pop_%28kap%C5%82an%29 ). Z przymusu wszedłem w świat tej sieci, ponieważ kupiłem sobie telefon, który miał jeszcze rok gwarancji i Simlocka na Ideę (jeszcze wtedy panowała Idea
), gwarancji było mi szkoda, więc sklep->starter->dom. Po paru dniach użytkowania sieć bardzo mi się spodobała i do dziś mi się podoba i nie zamienię jej na inną
Popa bardzo polecam 
Era Tik-Tak: Moja pierwsza sieć, mój pierwszy telefon. Pamiętam, drogo było (SMS: 0,29zł, minuta rozmowy chyba 1,40 i to bez sekundowego !!
Heyah- Jak tylko wparowała czerwona łapa, to wszyscy się rzucili. Minuta rozmowy za 80gr, Sms'y po 20 i 15gr, od razu lud głodny tanich połączeń i sms'ów rzucił się na półki sklepowe po startery. Teraz mają dość tanie połączenia i sms'y, ale miewają kłopoty z zasięgiem, ale ogółem sieć dobra
Simplus- I tu się zaczął szok. Dziwnie naliczane połączenia i sms'y, co chwila blokada łącza i bieganie do sklepu po kartę za 10zł, nie, nie, nie. Najwieksze rozczarowanie moich ostatnich wakacji. Napaliłem się na sms'y, na to że każdy ma Plusa i wogóle, ale tak jak oni klientów traktują, to olaboga. Nawet mi jednego doładowania za 30zł nie policzyli! Łącznie wydzwoniłem za 15zł aby doładowali mi konto, jednym słowem żenada. Ta sieć moich oczekiwań nie spełniła za bardzo, więc karta sim poleciała za okno. Ja przynajmniej nie polecam
Pop- Propagandowa sieć prawosławnych (wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi, jakby co to: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pop_%28kap%C5%82an%29 ). Z przymusu wszedłem w świat tej sieci, ponieważ kupiłem sobie telefon, który miał jeszcze rok gwarancji i Simlocka na Ideę (jeszcze wtedy panowała Idea
- TrAvIkK
- Zasłużony
Ja polecam serdecznie heyah.
Mio się bardzo przysłużyła - smsy po 3 gr, a ja dzienie (aktualnie) pisze po 50. Zdarzyło się że wystukałem 200 8) 8)
Miałem ideę w mixie, i erę w tak-taku. Też pamiętam te czasy gdy minut była rzędu 1,5 zł !
Powiem tyle, jak narazie HEYAH wśród trzech które wypróbowałem panuje. Jednak minuty do sieci mogliby mieć tańsze.
Mio się bardzo przysłużyła - smsy po 3 gr, a ja dzienie (aktualnie) pisze po 50. Zdarzyło się że wystukałem 200 8) 8)
Miałem ideę w mixie, i erę w tak-taku. Też pamiętam te czasy gdy minut była rzędu 1,5 zł !
Powiem tyle, jak narazie HEYAH wśród trzech które wypróbowałem panuje. Jednak minuty do sieci mogliby mieć tańsze.
buu 
plus, simplus
i nie mam dużo reklam. więcej smieci dostaje od "panienek telef." niż z firmy ale tutaj sam zawaliłem. moglem sie podczas rejestracji zaznaczyć opcje że nie che reklam a teraz wycofać się jest cieżko i mi sie nie chce 
ale i tak plusik wymiata
ale i tak plusik wymiata
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
ja mam nokie 6310i a siec mam Simplusa. Telefonik mam juz ladne pare lat i nie zamierzam zmieniac bo jest funkcjonalny a ja pierdol nie ptorzebuje wiec mi wystarcza. A co do sieci to jest najlepsza z tych w ktorych do tej pory bylem, a bylem w erze, idei, orange a teraz za sprawa dziewczyny jestem w Simplusie. Czesto maja ciekawe promocje...np. w te swieta bozego narodzenia rozmawialismy 3 miesiace za darmo! a esemesy ciagle za 1gr. Co do reklam to nie dostaje zadnych bo moja komorka nie obluguje tych nowych gier wiec mam spokoj 
Ja zagłosowałem na Plusa
Wcześniej miałem Orange na kartę, ale średnio byłem zadowolony. Strasznie dużo reklam mi przychodziło i miałem dość wysokie stawki. Teraz abonament dla firm w Plusie
Lepszego mi nie trzeba. Szkoda tylko, że czekałem 4 dni na przypisanie numeru do karty SIM
ale za to mam dostać pendrive'a xD
Ja przez 3lata korzystałem z Idea->Orange tragiczny sygnał u mnie ludzie dzwonili pomimo włączonego telefonu zgłaszało że użytkownik wyłączył telefon lub jest poza zasięgiem. Dziwne sygnały podczas dzwonienia... tragedia niedawno (3miesiące) zmieniłem na Plus i jest na prawdę świetnie sygnał nieporównywalnie lepszy, wszystko gra żadnych reklam. Polecam Plus...

<---
<-----