[2.0.x] phpbb a serwis.
[2.0.x] phpbb a serwis.
Witam, szczerze nie wiedziałem jak inaczej nadać tytuł temu tematowi. A piszę bo chciałbym sie dowiedzieć gdzie szukać rozwiązań, bo chciałbym połączyć phpbb wraz z serwisem, a mianowicie mam phpbb i chciałbym utworzyć system logowania na stronie głównej taki, który by współgrał z bazą tą z forum, a następnie aby każdy miał swój profil także na stronie głównej taki trochę większy, z galerią itd. Dać się da tylko pytanie brzmi jak ? 
-
mampytanie
Przemo ma wbudowany portal bodajze od razu jesli Cie to cieszy.
Polecam: Sklep z dobrymi książkami do poczytania.
coś na temat łączenia było pisane. szukaj
a i wystarczy trochę pomyśleć i jak robić łączenie można wymyślić samemu. trochę php troszeczkę mysql i minimum chęci. A wszystko się da
gotowca ci nikt nie da szczególnie jeśli masz jakiś specjalny ten serwis. Jeśli tez jakiś gotowiec to można szukać u nas albo w google.
a i wystarczy trochę pomyśleć i jak robić łączenie można wymyślić samemu. trochę php troszeczkę mysql i minimum chęci. A wszystko się da
gotowca ci nikt nie da szczególnie jeśli masz jakiś specjalny ten serwis. Jeśli tez jakiś gotowiec to można szukać u nas albo w google.
ale Snake napisał że ma już forum i serwis to co twoja propozycja ma do problemu. Każesz mu wszytko przerabiać tylko dlatego ze chce łączyć logowanie ??Przemo ma wbudowany portal bodajze od razu jesli Cie to cieszy.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.