mChat nie działa po zainstalowaniu...

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Wilhelm

mChat nie działa po zainstalowaniu...

Post autor: Wilhelm » 08 czerwca 2013, 17:54

Nie wiem czy dobry dział ale piszę tutaj... Mam problem otóż tak zainstalowałem ShoutBox na mojej stronie (poprawnie podmieniłem pliki, wyedytowałem je i zainstalowałem go, jest mysql dodany tzn tabela, jest w ACP w modułach włączony jest dany użytkownikom w upranieniach, nie ma żadnych errorow, style i obrazki odświerzone, jest włączony w modułach, styl standardowy jak i mój wyedytowany) i nigdzie go nie ma.. Po prostu wcale się nie wyświetla... Dla tego proszę kogoś doświadczonego o pomoc.

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Re: mChat nie działa po zainstalowaniu...

Post autor: phpBB Assistant » 20 czerwca 2013, 16:20

Witam,

Podaj adres WWW forum. Sprawdź raz jeszcze w kodzie czy nie zrobiłaś żadnego błędu podczas instalacji dodatku.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Awatar użytkownika
@Marcin
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: @Marcin » 21 czerwca 2013, 12:16

Jeżeli wszystko jest w PA i nie widać mChata to brak edycji pliku index_body.html
Wsparcie phpBB PL !!

Sammael

Post autor: Sammael » 21 czerwca 2013, 13:45

Ogólnie być może brak edycji dla twojego niestandardowego stylu i/lub brak plików mChata dla twojego niestandardowego stylu.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”