Witam. Otóż mam dziwny problem z czasem i datą na forum. Otóż w PA mam zaznaczone "mniej nmiż minutę temu / 06 Cze 2009, 12:54" I jak wchodze na forum, jako gość to jest dobrze, bo przy temacie widzę "Ranga VIP
przez pitek
Wczoraj, 16:49"
Albo w top five "lenka25 Dołączenie: Dzisiaj, 13:35"
Natomiast, jak się zaloguję to już nie ma tego wczoraj, czy dziś. TYlko jest "lenka25 Dołączenie: 06 Cze 2009 13:35" I chciałbym, aby wszyscy mieli mniej niż minute temu.
Ale zauważyłem, ze jak założe nowe konto, to jest tak, jak ja chce. Ale u siebie nie moge tego zmienić.
Problem z czasem na forum
Re: Problem z czasem na forum
Zmien w ustawieniach swojego profilu >preferencje forum. Zmiany w PA dotycza tylko nowo zarejestrowanych uzytkownikow i gosci, nie zmieniaja ustawien istniejacym uzytkownikom. Jesli chcesz zmienic wszystkim uzytkownikom to wykonaj w phpmyadminie takie zapytanie:
oczywiscie jesli masz inny prefix to go zmien.
Kod: Zaznacz cały
UPDATE phpbb_users SET user_dateformat = '|d M Y|, H:i';Re: Problem z czasem na forum
Ale właśnie o to chodzi, że w swoim profilu w preferencjach, jak zmieniam na mniej niż minutę, i klikam na wyślij, to wogóle mi sie nie zmienia. Zapytanie pomogło, dziekuję