Problem z panelem admina
Problem z panelem admina
Witam. chciałem dzisiaj dodać moda który dodaje edycje stopki (linków) i po zrobieniu i edycji w panelu admina uruchomilem czyszczenie cache. od tamtej pory gdy chce sie zalogować do panelu admina tzn po wejsciu w link [ Panel administracyjny ] wyskakuje biały ekran i nie przechodzi dalej. pliki które wczesniej zmieniałem przywrocilem do wersji pierwotnej. Przez ftp usuwałem cache ale to w niczym nie pomaga. Czy jest jakaś możliwość odświeżenia stylu nie przez panel admina?
Re: Problem z panelem admina
Tak, zawsze możesz ręcznie usunąć zawartość folderu cache oprócz pliku .htaccess
Monopolist.pl - Poczuj się rekinem biznesu
-| Nowa gra via www [Start już wkrótce]
-| Chcesz być testerem i zagrać w grę wcześniej ? kontakt@monopolist.pl
-| Nowa gra via www [Start już wkrótce]
-| Chcesz być testerem i zagrać w grę wcześniej ? kontakt@monopolist.pl
Witam!
Mam ten sam problem, co kolega wyżej. Zmieniłem zawartość pliku overall_footer.html i po wejściu w ACP moim oczom ukazał się śliczny, biały ekran. Zmieniłem stopkę na oryginalną, wyczyściłem cache, ale problem nie znikną.
Macie jakiś pomysł?
Pozdrawiam, A3q.
Mam ten sam problem, co kolega wyżej. Zmieniłem zawartość pliku overall_footer.html i po wejściu w ACP moim oczom ukazał się śliczny, biały ekran. Zmieniłem stopkę na oryginalną, wyczyściłem cache, ale problem nie znikną.
Macie jakiś pomysł?
Pozdrawiam, A3q.
mi tam nic nie pomogło. trzeba było wszystko od początku robić bo pozniej zaczeło wszystko się sypać
Ja błąd znalazłem. Mam sponsoring od "pewnej firmy", która wymaga, aby w stopce strony były reklamy. Skrypt tych reklam jest wadliwy, stąd ten błąd, ale tylko w ACP 
Znaczy nie tyle co błąd, co zła ścieżka dla pliku reklam
Znaczy nie tyle co błąd, co zła ścieżka dla pliku reklam