Problem z logowaniem na konto admina i z wejściem do panelu.

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
szuku

Problem z logowaniem na konto admina i z wejściem do panelu.

Post autor: szuku » 06 maja 2006, 18:17

ELo mam mały problem.....
mianowicie zaisntolwałem u skonfigórowałem forum phpbb2 na 3 różnych serwerach i mam ciągle ten sam problem.....mianowicie logując się na konto admina musze dac zapisz dane wyjsc i wejsc na forum i jestem zalogowany dopiero;/ a gdy chce wejsc do panelu admina to strona laduje sie i niemoże się załadować.. sprawdzalem czy inne konta zalozone dzialaja to działaja dobrze.
Prosze o odp. thx góry

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 maja 2006, 18:45

złe ustawienia ciasteczek.
poprawnej konfiguracji szukaj na forum
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

szuku

Post autor: szuku » 06 maja 2006, 18:55

thx, ale przeszukałem całe forum i nic o tym jak te cookies na forum ustawic nie pisze a ja troche nie kapuje. Jakbyś mógł to napisz tutaj...

EDIT: mam proźbe do was. Jeśli ktoś może to niech mi da ustwione parametry cookies dla adresu

http://lineage2.orgfree.com/forum/index.php

jako kod ponizej

UPDATE phpbb_config SET config_value = "www.mojadomena.com" WHERE config_name = "cookie_domain";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "/inne/forum/" WHERE config_name = "cookie_path";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "mojanazwacookie" WHERE config_name = "cookie_name";
UPDATE phpbb_config SET config_value = 0 WHERE config_name = 'cookie_secure';

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 07 maja 2006, 15:58

UPDATE phpbb_config SET config_value = "lineage2.orgfree.com" WHERE config_name = "cookie_domain";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "/forum/" WHERE config_name = "cookie_path";
UPDATE phpbb_config SET config_value = "mojanazwacookie" WHERE config_name = "cookie_name";
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

szuku

Post autor: szuku » 07 maja 2006, 16:02

thx ale nie działa;/

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”