Ballada o podpisie.

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
Nekroskop

Ballada o podpisie.

Post autor: Nekroskop » 18 grudnia 2005, 22:48

Witam. Mam pewien wyjątkowo denerwujący problem z podpisem, który powtarza mi się na n-tym serverze. Sęk w tym, że po zmianie sygnatury trwale "psuje mi się" jej wysokość, tzn. nawet po wykasowaniu jej w profilu nie wiedzieć czemu w podpisie zostaje mi ogromny odstęp. Ciężko to wytłumaczyć najlepiej pokazać: http://www.nekroskop.6r.pl/forum/viewtopic.php?p=9#9 . Szukam już rozwiązania od ponad 2 tygodni, zmieniałem servery, ściągałem zmodyfikowane i czyste skrypty phpBB, jednak za każdym razem ten pieprzony bug występuje ponownie. Czy ktoś z tego Forum ma pojęcie czego to wina i jak ewentualnie się tego pozbyć, bo mnie już powoli ręce opadają [...]
Obrazek

quba
Kontakt:

Post autor: quba » 19 grudnia 2005, 12:16

o co chodzi? O to że masz krótkiego posta i pod nim taka przerwa pod podpisem? Przecież to normalne. Jakbyś usunął avatar to tej przerwy by pewnie nie było.

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 19 grudnia 2005, 15:27

LoL... Czy wy czasem potraficie spojrzeć na swój problem? Przecież zobacz jaki avatar masz duży... Wystarczy zmniejszyć avatar i po kłopocie... Ehhh...

Nekroskop

Post autor: Nekroskop » 22 grudnia 2005, 19:55

Jakby to powiedział Wałęsa, czasem problem jest tak łatwy do rozwiązania, że aż trudny.
MdK pisze:Czy wy czasem potraficie spojrzeć na swój problem?
Spojrzeć każdy może, jednak nie każdy potrafi dostrzec. Patrząc przez pryzmat czasu wydaje mi się to wszystko aż śmieszne... Heh, trudno się dziwić, że reinstallki Forum i zmiany serverów nic nie dawały. Bawi mnie też fakt, że nikt z phpBB2 nie był w stanie dojść O.C.B. (o co biega), w każdym razie dzięki za udzielenie mi skutecznej pomocy w problemie, którego nie było :wink: i życzę Wesołych Świąt !
Obrazek

MdK
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: MdK » 22 grudnia 2005, 20:11

Hehe :0 Czasem tak bywa :) Ileż to razy edytując phpBB napotkałem na bład... I przez kilka godzin szukałem jego, a tutaj zabrakło po prostu " } " w penym miejscu :)

Wesołych Świąt!

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”