Numery IP
-
czerwony34
Numery IP
Mam takie małe pytanie. Otóż chodzi mi o numery ip użytkowników na forum. Wyjaśnię to tak. Są użytkownicy A, B i C. Jak sprawdzam użytkownika, to pokazuje innych użytkowników piszących z tego IP, czyli jest to ta sama osoba. I tak - jak sprawdzam A to ma taki sam jak B (jak B, to A). Ale jak sprawdzę C, to ma taki sam jak np. A, ale u A nie pokazuje C. Może trochę zamotałem.
Chodzi o to, że ja sprawdzam jednego użytkownika, to pokazuje też nazwę drugiego, ale jak sprawdzę drugiego, to nie pokazuje nazwy pierwszego. Więc mam pytanie - czy te numery mogą się czasem "nakładać" czy coś takiego? Czy to jest na pewno ten sam użytkownik, nawet jeśli tylko z jednej strony pokazuje? Trochę zagmatwane, ale dzięki za jakiekolwiek odpowiedzi 
zbytnio nie rozumiem
oczywiście że numery IP mogą się nakładać bo nie każdy komputer ma ten sam nr. naprzykład ja mam neo i co 24 godziny zmienia mi się numerek a wtedy jakis inny komp ma mój stary numer. - czyli teoretycznie może tak być że masz 2 userów o tym samym numerze.
oczywiście że numery IP mogą się nakładać bo nie każdy komputer ma ten sam nr. naprzykład ja mam neo i co 24 godziny zmienia mi się numerek a wtedy jakis inny komp ma mój stary numer. - czyli teoretycznie może tak być że masz 2 userów o tym samym numerze.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.