Problem alias-forum

Rozmowy z innymi użytkownikami forum na różne tematy, niekoniecznie związane ze skryptem phpBB.
musiek86
Kontakt:

Problem alias-forum

Post autor: musiek86 » 26 marca 2006, 13:50

Mam następujący problem na adresie forum założony alias http://www.rademenes.blo.pl ale coś jest nie tak klikam na alias ładuje sie forum i chwile później ładuje mi coś jakby serwer ftp na którym mam forum ;/ miałem coą takiefo w poprzednim forum i przy innym aliasie po zmianie aliasu było oki ale teraz nie chce zmieniać znowu aliasu...

Pomóżcie co mam zrobić??

pozdro musiek
---------------------------------------------------
Forum
gg:3044374

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 26 marca 2006, 13:55

sprawdź czy w plikach tpl alboindex.html nie masz jakiegos przekierowania. po drugie w PA wszystko poprawnie ustawione ?? ciasteczka adres i tak dalej ???

sądzać po źródle to jakieś odwołąnia do lycosa masz w stopce forum usun te skrypty i sprawdź ponownie
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

musiek86
Kontakt:

Post autor: musiek86 » 26 marca 2006, 13:58

Yyyyy...wiesz ja nie za bardzo sie n tym znam więc w PA nie wiele zmieniałem raczej zmieniałem takie rzeczy które widać na forum niczego dotyczšcego cookies nie ruszałem.
---------------------------------------------------
Forum
gg:3044374

BirdFloo
Kontakt:

Post autor: BirdFloo » 06 kwietnia 2006, 08:45

anyway :)
bird flu is coming!

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 06 kwietnia 2006, 17:04

no to sprawdź czy dane są poprawne zgodnie z tym co opisałem wyżej. albo odpisz je i podaj na forum.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne dyskusje”