UWAGA: Pojawiła się nowa wersja systemu - phpBB 3.3.19. Ostatnie wydania (od wersji 3.3.17 do najnowszej) przynoszą kluczowe poprawki, które chronią Twoje forum przed zagrożeniami i dbają o spokój Twojej społeczności. Polecam nie odkładać tego na później, tyllko zaktualizować fora!

Polski pakiet językowy dla phpBB 3.3.19

Synchronizacja potrzebna po usunięciu kilku użytkowników?

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
galmok
Posty: 45
Rejestracja: 06 kwietnia 2012, 03:21
Kontakt:

Synchronizacja potrzebna po usunięciu kilku użytkowników?

Post autor: galmok » 05 maja 2012, 18:08

Hej, kiedy się używa synchronizacji statystyk (tematy, posty itp.) czy np. wtedy jak usunę kilku użytkowników?

jaroslw
Zasłużony
Posty: 4524
Rejestracja: 10 grudnia 2005, 18:48
Kontakt:

Re: Synchronizacja potrzebna po usunięciu kilku użytkowników

Post autor: jaroslw » 06 maja 2012, 13:23

Gdy masz podejrzenie, że statystyki są przekłamane np. po przeniesieniu forum, operowaniu na bazie danych zewnętrznymi skryptami, które mogły nie uwzględnić zmian w statystykach. Usuwając użytkowników/tematy/posty w phpBB, nie ma potrzeby każdorazowego używania synchronizacji.
Pobierz styl: we_universal • we_clearblue
Nowości i aktualizacje: Facebook • Google+ • Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”