UWAGA: Pojawiła się nowa wersja systemu - phpBB 3.3.19. Ostatnie wydania (od wersji 3.3.17 do najnowszej) przynoszą kluczowe poprawki, które chronią Twoje forum przed zagrożeniami i dbają o spokój Twojej społeczności. Polecam nie odkładać tego na później, tyllko zaktualizować fora!
Polski pakiet językowy dla phpBB 3.3.19
Polski pakiet językowy dla phpBB 3.3.19
Synchronizacja potrzebna po usunięciu kilku użytkowników?
Synchronizacja potrzebna po usunięciu kilku użytkowników?
Hej, kiedy się używa synchronizacji statystyk (tematy, posty itp.) czy np. wtedy jak usunę kilku użytkowników?
Re: Synchronizacja potrzebna po usunięciu kilku użytkowników
Gdy masz podejrzenie, że statystyki są przekłamane np. po przeniesieniu forum, operowaniu na bazie danych zewnętrznymi skryptami, które mogły nie uwzględnić zmian w statystykach. Usuwając użytkowników/tematy/posty w phpBB, nie ma potrzeby każdorazowego używania synchronizacji.