UWAGA: Pojawiła się nowa wersja systemu - phpBB 3.3.19. Ostatnie wydania (od wersji 3.3.17 do najnowszej) przynoszą kluczowe poprawki, które chronią Twoje forum przed zagrożeniami i dbają o spokój Twojej społeczności. Polecam nie odkładać tego na później, tyllko zaktualizować fora!

Polski pakiet językowy dla phpBB 3.3.19

Usunięcie ostrzeżenia dla usera

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
mariusz62
Posty: 21
Rejestracja: 20 września 2008, 10:59

Usunięcie ostrzeżenia dla usera

Post autor: mariusz62 » 06 marca 2009, 20:30

Witam,
mam na forum kilku userów którym dałem ostrzeżenie, próbowałem po kilku dniach usunąć ale sie nie daje.
Teraz widzę, że jednemu z userów ostrzeżenie samo znikneło, wcześniej zaznaczałem coś i kliknąłem ale usuneła się tylko informacja o ostrzeżeniach ale przy koncie usera było - ostrzeżenia 1 , teraz jest 0
Ale mam jeszcze jednego co ma dwa i się "zrehabilitował" wiec postanowiłem mu usunąć ale znikneła tylko informacja za co.
Nie wiem jak to się stało, że temu pierwszemu znikneło ostrzeżenie, chyba nic nie mieszłem :roll:

Proszę o info jak to jest z tymi ostrzeżeniami, bo jak dawałem to nie było opcji na jaki czas, user dostał i koniec.
Z banowaniem jest prościej bo jest opcja na jaki czas i możliwośc odbanowania.
Pozdrawiam,
Mariusz

jaroslw
Zasłużony
Posty: 4524
Rejestracja: 10 grudnia 2005, 18:48
Kontakt:

Re: Usunięcie ostrzeżenia dla usera

Post autor: jaroslw » 07 marca 2009, 17:38

W phpBB3 ostrzeżenia są czasowe. W panelu administracji można ustawić na jak długo są przyznawane. Do usuwania ostrzeżeń możesz zainstalować modyfikację Delete Warnings.
Pobierz styl: we_universal • we_clearblue
Nowości i aktualizacje: Facebook • Google+ • Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”