Problem z PA

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
Arther

Problem z PA

Post autor: Arther » 10 maja 2011, 15:31

Witam, mam pewien ciekawy problem dotyczący PA...
Wczoraj ustawiłem banner na forum, w konfiguracjach forum chyba ustawiłem, żeby banner przekierowywał jak się wciśnie "ZALOGUJ" lub coś w tym stylu, a dzisiaj sensacja.. Nie mogę dostać się do PA bo cały czas przekierowywuje mnie na stronkę tego banneru. Jak mam teraz dostać się do PA. Pilnie proszę o pomoc.

Awatar użytkownika
Widmo
Zasłużony
Kontakt:

Re: Problem z PA

Post autor: Widmo » 10 maja 2011, 17:04

Jaki banner? Gdzie w konfiguracjach? Więcej szczegółów, wątpię, aby to ktokolwiek zrozumiał.
Zapraszam na polskie forum ze zbiorami BBCode'ów - Kody, których nie znajdziesz nigdzie indziej!

Nie udzielam pomocy na PW, GG, mail. Wszelkie pytania proszę zadawać na forum.

Arther

Re: Problem z PA

Post autor: Arther » 10 maja 2011, 17:54

Tak, nie zbyt jasno się wyraziłem. Już wyjaśniam.
Wszedłem do PA, wcisnąłem konfiguracje i tam mam takie opcje bannerów. Żeby np. wstawić banner w nagłówku, w stopce itd. I nagle mam taką opcję jak losowy banner. Umieściłem kod banneru w tej tabeli "losowy banner" i wyszedłem z PA. A teraz nie mogę się zalogować do PA. Bo gdy klikam "Zaloguj" przenosi mnie na stronkę www.tserwery.pl, czyli na stronę tego banneru. Jak to mam odkręcić, jakoś ręcznie przez FTP czy..?

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”