shoutbox a styl
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: shoutbox a styl
Tak samo jak na stylu prosilver lub subsilver2. Sprawdź na jakim stylu bazuje polyethylene i wybierz odpowiednią instrukcję instalacji.
juz wiem ze jest pod subsilver2 wgrałem tak jak kazali forum sie rozjechało shoutboxa nie ma 
Najwidoczniej robisz coś źle.
Na pewno instalujesz odpowiednią wersję dla swojego stylu? Jak to wygląda?
Wszystko sie rozleciało cały styl wyglada zle nawet jak skasuje go i wgram od nowa to i tak nadal jest tkai dziwny
Moja strona http://ks360.xaa.pl/
Moja strona http://ks360.xaa.pl/
Odświeżasz komponenty stylu po wprowadzeniu zmian? Daj jakiś zrzut ekranu.
No robiłem odswiezenie nic nie daje po co screeny podałem ci strone moja.
Najwyzej zainsatluje od nowa phpbb tylko ze te działy co porbiłem nie chciałbym stracic jest jakis plik albo cos co odpowiada za te działy??
Najwyzej zainsatluje od nowa phpbb tylko ze te działy co porbiłem nie chciałbym stracic jest jakis plik albo cos co odpowiada za te działy??
zrezygnowałem z shoutbox 1.1.3 i zainstalowałem shoutbox 2.0 SB jest na dole wszystko łądnie tylko ze nie moge wysyłac wiadomosci. Może cos wpólnego ma plik overall_header bo tam musze znalezec tą linie ale ja takiej lini nie mam, to musze zrobic
Find
Tip: This may be a partial find and not the whole line.
<a href="{U_FAQ}" title="{L_FAQ_EXPLAIN}" class="icon-faq">{L_FAQ}</a>
In-line Find
Tip: This is a partial match of a line for in-line operations.
In-line Add before
<a href="{U_CHAT}" title="{L_CHAT_EXPLAIN}" class="icon_members">{L_CHAT}</a>
Co mam zrobic?
Find
Tip: This may be a partial find and not the whole line.
In-line Find
Tip: This is a partial match of a line for in-line operations.
In-line Add before
<a href="{U_CHAT}" title="{L_CHAT_EXPLAIN}" class="icon_members">{L_CHAT}</a>
Co mam zrobic?
Podaj nam dokładną nazwę tego shoutboxa. Edycja w tym pliku powoduje dodanie linku do chata obok Zaloguj się i FaQ na belce forumowej, a więc to nie przez to.
- dezerter_af
- Kontakt:
Matzer wykonałeś zapytanie MySql ?
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
ale własnie jakie polecenie w instrukcji nie ma zapytanie bo to jest Sb 2.0 anie 1.1.3
Do modyfikacji nie jest dołączony żaden instalator?