Adres forum: http://www.sek750i.com
Siemka!
Mam mały problem z tym modem. Wszystko działa ok, ale długie wiadomości rozciągają forum. Jak na tym obrazku:
http://i39.tinypic.com/2nulusk.png
Dzieje się tak tylko z poziomu widoku zwykłego usera, lub gościa. Jeśli patrzy na ten sam shout mod albo admin, jest już ok, jak na tym screenie:
http://i42.tinypic.com/rwqhsk.png
W czym jest problem ? Muszę edytować jakiś plik ? Jakby co, mogę wrzucić paczkę z tym modem.
Ajax Shoutbox 1.2 RC1 problem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- dezerter_af
- Kontakt:
Re: Ajax Shoutbox 1.2 RC1 problem
Paczki nie trzeba, czy dodałeś poprawnie style do tego moda ?
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
Grafika na szkle - Glass Decor
Szkło do kuchni - GlassDecor
Goście nie powinni mieć chyba możliwości pisania a u Ciebie pojawia jest "Wyślij" oraz bbcodes i rozpychają okno.
- dezerter_af
- Kontakt:
Ogólnie ajax shoutbox nie jest za dobrym SB według mnie
u mnie niestety często się sypał długo męczyłem się ze stylami... Zobacz pliki od ajax SB może tam Ci się uda coś zmienić
ale na początek style
było już na forum.
Grafika na szkle do kuchni to idealny pomysł na odświeżenie jej wyglądu. Szkło jest wyznacznikiem elegancji, a dzięki elastyczności, można na nim nadrukować dowolną grafikę!
pit, ale ten screen jest z widoku zwykłego użytkownika a nie gościa
Tak, zainstalowałem go poprawnie dla mojego stylu.
Zauważyłem, że jeśli dam dodatkowe uprawnienia użytkownikom, np widzenie IP (co daje wyświetlanie sie dodatkowego guziczka przed shoutem) to problem znika...
Tak, zainstalowałem go poprawnie dla mojego stylu.
Zauważyłem, że jeśli dam dodatkowe uprawnienia użytkownikom, np widzenie IP (co daje wyświetlanie sie dodatkowego guziczka przed shoutem) to problem znika...
Forum o SEk750i ! - Wejdź już teraz !
pit, ale ten screen jest z widoku zwykłego użytkownika a nie gościa
Wuch pisze:Dzieje się tak tylko z poziomu widoku zwykłego usera, lub gościa.