Problem ze spamem na forum phpbb

Tutaj udzielane jest wsparcie przy problemach związanych z instalacją, konwersją, aktualizacją oraz użytkowaniem phpBB 2.0.x.
mediaNews
Kontakt:

Problem ze spamem na forum phpbb

Post autor: mediaNews » 27 listopada 2006, 18:29

Witam serdecznie,
Moi drodzy powiedzcie mi jak mozna dodac do forum phpbb wersja 2.0.17 jakis skrypt, ktory wymaga od nowego uzytkownika wpisania kodu z obrazka. Bede bardzo wdzieczny za pomoc w szczegolowym opisie jak to zrobic. Mam wlaczona opcje potwierdzenia nowego uzytkownika mailem ale to i tak nic nie daje :( Jestem poczatkujacy w tym temacie i nie mam pojecia jak to zrobic, oczywiscie bez wymiany forum na najnowsza wersje, ale tego bym nie chcial robic. Czy wogole w tej wersji 2.0.17 mozna cos zmienic (dodac) w plikach zeby ta opcja sie pojawiła...
Pozdrawiam serdecznie,
Michał Czarnecki - redaktor naczelny
http://www.mediaNews.com.pl - portal medialny

Awatar użytkownika
Alien
Kontakt:

Post autor: Alien » 27 listopada 2006, 18:39

mediaNews pisze:2.0.17
zaktualizuj do nowszej 2.0.21
Jak to zrobić? Bez żadnych skryptów :)
Panel Admina :arrow: Ogólne :arrow: Konfiguracja :arrow: Potwierdzenie wizualne :arrow: Tak

Awatar użytkownika
phpBB Assistant
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: phpBB Assistant » 28 listopada 2006, 00:50

Ja tylko dodam, ze jezeli posiadasz jakis inny niekompatybilny styl z Twoja wersja phpBB to mimo wlaczenia uwierzytelnienia w PA ten kod nie bedzie sie wyswietlal.
MASZ PROBLEM Z FORUM phpbb ? WEJDŹ TUTAJ: http://phpbb-assistant.com - ZROBIMY ZA CIEBIE WSZYSTKO!
serwis laptopów naprawa tabletów

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 28 listopada 2006, 15:50

Ja tylko dodam, ze jezeli posiadasz jakis inny niekompatybilny styl z Twoja wersja phpBB to mimo wlaczenia uwierzytelnienia w PA ten kod nie bedzie sie wyswietlal.
to w takim razie ja dodam ze wystarczy zrobic aktualizacje stylu aby ten kod się pojawił :D

a jak ją zrobić jest opis na forum. sam go wiele razy podawałem :D
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”