Jak pokolorowac shoutboxa?

To forum przeznaczone jest do dyskusji i zgłaszania problemów z modyfikowanym phpBB 2.0.x (np. phpBB2 modified by Przemo).
Awatar użytkownika
MattdeRock
Kontakt:

Jak pokolorowac shoutboxa?

Post autor: MattdeRock » 01 września 2006, 11:11

Mam problem, chce dopasowac kolor shuotboxa do koloru forum i wiem jak :/ moge liczyc na jakies porady?

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 01 września 2006, 11:14

polecam w pliakch tpl zmienić ściezki do plików css wtedy automatycznie shoutbox będzie wyglądał jak całę forum :D
jest o tym kilka tematów. można poszukać
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Awatar użytkownika
MattdeRock
Kontakt:

Post autor: MattdeRock » 01 września 2006, 11:50

niestety, shout jest podpiety do subSilver.css. Sprawdzilem kolory tam sa zmienione na takie jak ja chce. JEdnak shout nadal nie zmienia barw.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 01 września 2006, 12:19

no to moze cały styl nie korzysta z plików css ?? wtedy odpowiednie kolory sa w pliku overal_header.tpl

albo ścieżka do tego pliku css jest nie prawidlowa ?? - wielkość liter ma znaczenie najczęściej
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

Zablokowany

Wróć do „Zmodyfikowane phpBB”