Błąd w odpowiedzi
Błąd w odpowiedzi
Mam następujący problem. Otóż, gdy chcę odpisać na jakiś temat jest wszystko ok. Jednak gdy chcę ją zobaczyć (odpowiedź) nie mam jej! To się stało po zainstalowaniu bodajże PlusMinus 1.0. Please, pomóżcie.
posting.php viewtopic.php functions_post.php - skoro znasz moda to sprawdż czy poprawnie zainstalowałeś. szukaj w szystkich edytowanych plikach
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
mod jest poprawny szuka błedu w plikach które edytowal mod.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
Ten dodatek?? To tak wygląda:
Zrobiłem wszystko, co tu kazali. Nic tam już nie zmieniałem.
Kod: Zaznacz cały
#
#-----[ OTWÓRZ ]-----
#
plusminus.php
#
#-----[ ZNAJDŹ ]-----
#
if ($userdata['session_logged_in'] && ($poster_id != ANONYMOUS) && ($userdata['user_id']==$forum_topic_data['topic_poster']) && ($userdata['user_id']!=$poster_id) && (!$postrow[$i]['post_plusp']))
#
#-----[ ZAMIEŃ NA ]-----
#
if (($userdata['user_level'] == ADMIN) || ($userdata['user_level'] == MOD) && (!$postrow[$i]['post_plusp']))