animacja flash na dole forum

Jeśli masz problem z nie autoryzowaną modyfikacją, nie możesz jej zainstalować lub występują błędy po jej instalacji to pisz w tym dziale.
qlxx
Kontakt:

animacja flash na dole forum

Post autor: qlxx » 22 lutego 2006, 19:22

chciałbym sie dowiedzieć w jaki sposób mógłbym dodać animacje we flashu która byłaby jednocześnie linkiem do innej strony. chciałbym ją umieścić na dole strony, pod napisem Panel Administracyjny. z góry dzięki za wszelką pomoc.

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 22 lutego 2006, 19:48

poczytaj strone http://kurshtml.boo.pl ładny kurs html tam masz to ładnie opisane i zastosuj do pliku overall_footer.tpl - stopka
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

qlxx
Kontakt:

Post autor: qlxx » 23 lutego 2006, 16:37

dzieki wielkie, juz osadzilem animacje na stronie, tylko jest taki problem, że w przeglądarce mi sie ona nie pokazuje, jest puste miejsce tam gdzie powinna być. wie ktoś co może być przyczyna??

Awatar użytkownika
mateusz
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: mateusz » 23 lutego 2006, 17:27

qlxx pisze:że w przeglądarce mi sie ona nie pokazuje, jest puste miejsce tam gdzie powinna być. wie ktoś co może być przyczyna??
zakładając że dobry kod użyłeś to może poprostu złą ściezke do pliku podajesz ?? pamiętaj o wielkości liter bo to jest bardzo ważne.
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.

qlxx
Kontakt:

Post autor: qlxx » 23 lutego 2006, 20:45

raczej wszystko jest ok bo robie to w macromedia dreamware, wstawiam po prostu obiekt na strone, a on sam tworzy sciezke. dodam jeszcze ze serwer mam na localhoscie, wiec w gre nie wchodza bledy przy przesylaniu pliku z animacja na serwer.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”