Brak panelu - automod

Pomoc i dyskusje o narzędziach dostarczanych przez phpBB Group: zautomatyzowanym skrypcie AutoMOD do instalacji modyfikacji, bibliotece UMIL (Unified MOD Install Library), STK (Support Toolkit) oraz phpBB3 QuickInstall.
mateusy
Posty: 18
Rejestracja: 01 marca 2011, 07:24

Brak panelu - automod

Post autor: mateusy » 18 marca 2011, 11:13

Witam.
Problem polega na tym że instaluję automoda. Potem za jego pomocą Advertisement Management pl. Wszystko ok, przebiega bez problemów instalacja. Ale wciąż nie pojawia się panel zarządzania reklamą! Próbowałem już różnych wersji Advertisement Management i zawsze jest to samo. Instalacja bez problemów a panelu brak! Już mnie to przerosło.
Wiecie może jak to rozwiązać??

mateusy
Posty: 18
Rejestracja: 01 marca 2011, 07:24

Re: Brak panelu - automod

Post autor: mateusy » 18 marca 2011, 11:15

Dodam tylko że zainstalowałem forum na próbę i tam eksperymentuje - www.urbanistyka.waw.pl
Nie zmieniałem ustawień forum. Wszystko jest w standardzie. Eksperymentuje żeby nie działać na docelowym forum.

Awatar użytkownika
@Marcin
Zasłużony
Posty: 1635
Rejestracja: 08 lutego 2009, 21:27
Lokalizacja: Nowa Ruda (PL) / Milton Keynes (UK)
Kontakt:

Re: Brak panelu - automod

Post autor: @Marcin » 18 marca 2011, 21:29

Mowa o konfiguracji w PA?
Spróbuj dodać ręcznie w zakładce SYSTEM
Wsparcie phpBB PL !!

mateusy
Posty: 18
Rejestracja: 01 marca 2011, 07:24

Re: Brak panelu - automod

Post autor: mateusy » 19 marca 2011, 10:27

Już działa. Metoda prób i błędów. Dzięki !!! Ale teraz z kolei banery się nie wyświetlają, coś nie halo. Walcze dalej.......

Zablokowany