Chat i co z tego wynikło
Chat i co z tego wynikło
Eh:/ podjąłem próbę instalacji chata. Wykonałem (tak sądzę) wszystkie instrukcje skrupulatnie. Chat jest pobrany z tej strony (dział download no wiecie Razz ). Jedyną zmianą wobec instrukcji (o tym nic nie było!) jest fakt, że edytowałem pliki na dysku, a potem wgrywałem na serwer(nadpisywałem), bo wydawało mi się, że w ten sposób niczego nie zepsuję Confused Jedyną zmianą wobec poprzedniego stanu forum jest dodatkowa linijka w tabelce "kto jest na forum" w której znajduje się pusty nawias kwadratowy. Co spieprzyłem?? Co zrobiłem źle??
Zupełny ignorant informatyczny a założył i prowadzi forum w phpBB:):):)
Re: Chat i co z tego wynikło
Nie zedytowałes wszystkich plików, albo jakiegoś nie wgrałeś na serwer. Zobacz jeszcze raz w instrukcje i sprawdź co ominąłeś.troll40 pisze:Eh:/ podjąłem próbę instalacji chata. Wykonałem (tak sądzę) wszystkie instrukcje skrupulatnie. Chat jest pobrany z tej strony (dział download no wiecie Razz ). Jedyną zmianą wobec instrukcji (o tym nic nie było!) jest fakt, że edytowałem pliki na dysku, a potem wgrywałem na serwer(nadpisywałem), bo wydawało mi się, że w ten sposób niczego nie zepsuję Confused Jedyną zmianą wobec poprzedniego stanu forum jest dodatkowa linijka w tabelce "kto jest na forum" w której znajduje się pusty nawias kwadratowy. Co spieprzyłem?? Co zrobiłem źle??
Działy na tym forum są tak dziwnie zorganizowane, że właściwie możnaby uznać jeden temat za adekwatny do kilku for
tutaj ten temat już miałem więc pytam tutaj żeby nie spamować topicami (wklejam tu dwa posty z innego tematu, w którym nikt nie chciał mi pomóc)
dzięki bardzo, a teraz inne pytanie - znalazłem taki hack jak bramka sms, jak ona działa? naiwnością byłoby sądzić że będzie ona wysyłać smsy za darmo, bez kłopotu, taki naiwny nie jestem, więc jak ona działa, trzeba ją skonfigurować pod jakąś inną?
I drugie pytanie - czy można gdzieś znaleźć hack który stworzy barierę - nie można wejść na stronę (zwłaszcza byłoby mi to potrzebne gdybym wspiął się na wyżyny i stworzył stronę główną ) póki się nie zalogujesz? Taka wstępna strona - aby wejść dalej trzeba się zalogować, mam nadzieję że piszę zrozumiale.
Nikt mi nie pomoże?? ludzie, ratujcie lamera
Jeszcze jedno pytanie - jak stworzyć stronę główną?? W zarządzaniu kontem na lycosie mam opcję front page ale po aktywacji nic się nie stało, wiem tylko że "front page extensions have been activated" a to mi nic nie mówi. Jak mógłbym stworzyć taką główną stronę, z której dopiero przechodziłoby się do forum itp, ale ne mając pojęcia bladego o html-u i innych tych demonicznych sztukach. Jest to wogóle wykonalne bez znajomości tych html-i??
dzięki bardzo, a teraz inne pytanie - znalazłem taki hack jak bramka sms, jak ona działa? naiwnością byłoby sądzić że będzie ona wysyłać smsy za darmo, bez kłopotu, taki naiwny nie jestem, więc jak ona działa, trzeba ją skonfigurować pod jakąś inną?
I drugie pytanie - czy można gdzieś znaleźć hack który stworzy barierę - nie można wejść na stronę (zwłaszcza byłoby mi to potrzebne gdybym wspiął się na wyżyny i stworzył stronę główną ) póki się nie zalogujesz? Taka wstępna strona - aby wejść dalej trzeba się zalogować, mam nadzieję że piszę zrozumiale.
Nikt mi nie pomoże?? ludzie, ratujcie lamera
Jeszcze jedno pytanie - jak stworzyć stronę główną?? W zarządzaniu kontem na lycosie mam opcję front page ale po aktywacji nic się nie stało, wiem tylko że "front page extensions have been activated" a to mi nic nie mówi. Jak mógłbym stworzyć taką główną stronę, z której dopiero przechodziłoby się do forum itp, ale ne mając pojęcia bladego o html-u i innych tych demonicznych sztukach. Jest to wogóle wykonalne bez znajomości tych html-i??
Zupełny ignorant informatyczny a założył i prowadzi forum w phpBB:):):)