Witam,
zainstalowałem sobie tego moda i działa dobrze ale mam taki problem, że mogę niby wyłączyć ta szybka odpowiedz w profilu ale widze że coś chyba żle zrobiłem i mam puste miejsce i jakby wogóle on nie funkcjonował.
Tutaj daje screna z tym profilem http://img150.imageshack.us/img150/8168/beztytuu7hj.jpg
Chciałem się dowiedzieć który plik jest odpowiedzialny za to. Domyślam sie ze któryś ze stylu Morpheus ale nie wiem gdzie szukać tego błędu?
Również w moim panelu administracji mam jedną pustą linijke.
Szybka odpowiedź
Znalazłem juz błąd, poprostu plik usercp_register.php wrzucilem nie do includes.
A mam jeszcze pytanko czy w panelu administracyjnym w ustawieniach głownych tez powinien byc wiersz w tabelce dotyczacy szybkiej odpowiedzi gdyz mam jeden pusty pod "Interwał Anty-Floodowy" i jest tam mozliwość wisywania jakies wartości liczbowe.
A mam jeszcze pytanko czy w panelu administracyjnym w ustawieniach głownych tez powinien byc wiersz w tabelce dotyczacy szybkiej odpowiedzi gdyz mam jeden pusty pod "Interwał Anty-Floodowy" i jest tam mozliwość wisywania jakies wartości liczbowe.