Witam,
Otóż zainstalowałem mod Prime Warnings 1.0.2 i mam pewien problem.
Nie wiem jak użytkownikowi przyznać warna. W profilu użytkownika mam pokazaną ilość warnów, ale nic poza tym.
Proszę o pomoc.
Prime Warnings problem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Prime Warnings problem
Kliknąć w stosowną ikonę, gdzieś miedzy cytuj a edytuj.Nie wiem jak użytkownikowi przyznać warna.
Podejrzewałem właśnie. Ale jeśli jej nie posiadam?
sprawdź w acp w uprawnieniach czy masz udostępnioną tą opcję
Super ! ZnalazłemDares pisze:sprawdź w acp w uprawnieniach czy masz udostępnioną tą opcję
Dzięki za pomoc
Byłoby super gdybyście podzielili się wiedzą na temat tej tajemnej opcji którą trzeba udostępnić, bo mnie ciekawość zżera, a i może następne pokolenia z niej skorzystają .Super ! Znalazłem
pit drogą do poznania czegoś nie jest wyłożenie czegoś na tacy lecz metoda prób i błędów, myślę że dobre zapoznanie się z zakładką zezwolenia w panelu acp będzie jedną z podstawowych rzeczy jaką musi znać administrator forum.
Rozumiem że masz to za sobą, więc po co "wyważać otwarte drzwi".drogą do poznania czegoś nie jest wyłożenie czegoś na tacy lecz metoda prób i błędów
Ale ja nie należę do grona szczęśliwców mogących administrowć czymkolwiek, więc nie muszę tego wiedzieć.myślę że dobre zapoznanie się z zakładką zezwolenia w panelu acp będzie jedną z podstawowych rzeczy jaką musi znać administrator forum
Generalnie na forach różnej maści panuje zwyczaj ujawniania sposobu w jaki się problem rozwiązało, nawet gdy nie uzyskało się pomocy tylko doszło do niego samodzielnie.
Prawdopodobnie w tych dwóch wierszach które napisałeś zmieściłaby się treść, która zaspokoiłaby moją ciekawość a być może następne pokolenia by z niej skorzystały.
edit
Dzięki za wyjaśnienie w imieniu przyszłych pokoleń.
Jak napisałem wcześniej, aktualnie nie mam czego przejrzeć.Wystarczyło tylko przejrzeć zakładkę zezwoleń tak jak napisałem wcześniej.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2009, 19:37 przez pit, łącznie zmieniany 1 raz.
acp>>zezwolenia>>moderatorzy forum >>Różne >>Może dawać ostrzeżenia
To zezwolenie jest przyznawane globalnie, a nie na poziomie forum.
Wystarczyło tylko przejrzeć zakładkę zezwoleń tak jak napisałem wcześniej.
To zezwolenie jest przyznawane globalnie, a nie na poziomie forum.
Wystarczyło tylko przejrzeć zakładkę zezwoleń tak jak napisałem wcześniej.