Mam problem z SB - potrzebna pomoc

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Paveleks

Post autor: Paveleks » 09 września 2008, 15:34

Witam mam problem z shoutboxem :] otóż wszystko wgrałem, zmieniłem, i pojawił się shoutbox(załącznik) ale nie widać shoutboxa :( ale sprawdziłem na innych przeglądarkach i na safari, IE, Firefox(używam,fotka) widać tak jak na załączniku, a na Operze widać normalnego SB :] więc czym to może być spowodowane proszę o pomoc :(
Powiem że zainstalował mi sie dobrze wszystko w PA wyświetla sie opcje zezwolenia dodane grup oraz konkretnego użytkownika czyli mnie ale klapa;/ nie widać tak jak w załączniku :( proszę o pomoc

MOD:
"Ajax ShoutBox' w wersji 1.1.0

PS. Wyświetla mi sie coś takiego :
Ostrzeżenie

Twoja wersja shoutboksa nie jest aktualna. Twoja wersja to 1.1.0, najnowsza wersja to 1.2.RC1. Kliknij tutaj, aby uzyskać więcej informacji
Więc może wystarczy nowa wersja ale nie moge znaleźć :(
PS. jednak dodałem nową wersje i tak samo :( kurde na próbnym forum zainstalowałem za 1 razem na yoyo.pl a tutaj nie idzie webd.pl może wina dostawcy ale wątpie ;/
Załączniki
Bez tytułu.jpg
(29.82 KiB) Pobrany 1768 razy

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Mam problem z SB - potrzebna pomoc

Post autor: daroPL » 09 września 2008, 17:47

Wykonałeś zapytania SQL w bazie danych?

Przenoszę do forum Modyfikacje > Pomoc.

Paveleks

Post autor: Paveleks » 09 września 2008, 18:21

no chyba raczej wykonałem inaczej bym nie pisał :( bo w tym modzie trzeba było wysłać install i automatycznie wykonało zapis w sql sprawdzałem :( inaczej by wywalał błąd SQL że nie może się połączyć :( przeszedłem z SMF na phpbb3 myślałem że będzie bardziej przyjazny ale też same problemy :D hehe to taka moja opinia :] ale czekam na pomysły ;] co zrobić z tym SB Pozdrawiam

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 10 września 2008, 14:14

Instalowałem jakiś czas temu tego moda i wszystko było ok już po samej instalacji.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”