Nagrody mod..

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
szuku

Nagrody mod..

Post autor: szuku » 04 lipca 2008, 14:15

Witam
zrobiłem sobie tego moda : http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=582123

Wszystko ładnie ok, dodałem medale etc.
Dzisiaj angle chce dodać medal a mi tu wyskakuje że nie mam uprawnień, wie ktoś ocb?

Zauważyłem, że gdy klikam na "medals" to wchodze na strone ale mnie wylogowyeuje.

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Re: Nagrody mod..

Post autor: daroPL » 04 lipca 2008, 14:44

Po pierwsze to ten mod jest jeszcze w bazie BETA, czyli ma prawo posiadać bugi, błędy itd.
Po drugie to zajrzyj w PA do działu Zezwoleń, możliwe, że przy instalacji moda tam coś zostało dodane.

szuku

Post autor: szuku » 04 lipca 2008, 21:29

uhm... na początku działało, wszystkie zezwolenia poprawiłem i dupa.
Ale dziwi mnie to, że jak wchodzę w te "medals,...." to mnie wylogowywuje.

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 05 lipca 2008, 09:16

Tak jak już napisałem, to prawdopodobnie wina tego, że mod jest jeszcze w fazie BETA. Zobacz jeszcze ustawienia cookies, może są niepoprawne. Jeżeli się wszystko zgadza to proponuje odinstalować moda.

szuku

Post autor: szuku » 05 lipca 2008, 10:30

Uhm, a mógłbyś napisać dokładniej co mam i gdzie (i jak..) sprawdzić w tych cookies? Byłbym wdzięczny :)
Z góry dzięki

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 05 lipca 2008, 14:16

Najlepiej to podaj screena z PA -> Ustawienia serwera -> Ustawienia cookies lub poszukaj na forum bo już o tym było.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”