Witam
zrobiłem sobie tego moda : http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 0&t=582123
Wszystko ładnie ok, dodałem medale etc.
Dzisiaj angle chce dodać medal a mi tu wyskakuje że nie mam uprawnień, wie ktoś ocb?
Zauważyłem, że gdy klikam na "medals" to wchodze na strone ale mnie wylogowyeuje.
Nagrody mod..
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Nagrody mod..
Po pierwsze to ten mod jest jeszcze w bazie BETA, czyli ma prawo posiadać bugi, błędy itd.
Po drugie to zajrzyj w PA do działu Zezwoleń, możliwe, że przy instalacji moda tam coś zostało dodane.
Po drugie to zajrzyj w PA do działu Zezwoleń, możliwe, że przy instalacji moda tam coś zostało dodane.
uhm... na początku działało, wszystkie zezwolenia poprawiłem i dupa.
Ale dziwi mnie to, że jak wchodzę w te "medals,...." to mnie wylogowywuje.
Ale dziwi mnie to, że jak wchodzę w te "medals,...." to mnie wylogowywuje.
Tak jak już napisałem, to prawdopodobnie wina tego, że mod jest jeszcze w fazie BETA. Zobacz jeszcze ustawienia cookies, może są niepoprawne. Jeżeli się wszystko zgadza to proponuje odinstalować moda.
Uhm, a mógłbyś napisać dokładniej co mam i gdzie (i jak..) sprawdzić w tych cookies? Byłbym wdzięczny 
Z góry dzięki
Z góry dzięki
Najlepiej to podaj screena z PA -> Ustawienia serwera -> Ustawienia cookies lub poszukaj na forum bo już o tym było.