Witam,
zainstalowałem sobie w/w mod, na prosilverze wszystko jest w porządku.
Natomiast na moim stylu bazującym na skórze AeroRed jest problem, ponieważ w pliku styles/styl/theme/stylesheet.css nie mogą znaleźć linijki @import url("colours.css");
Skutkiem czego czatowi brakuje paru elementów stylu.
Załączam mój stylesheet.css
pozdrawiam.
[solved] chat_0.1 by LEW na subsilver
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
- Sccubia Polacco
- Zasłużony
- Kontakt:
[solved] chat_0.1 by LEW na subsilver
- Załączniki
-
- stylesheet.rar
- (2.8 KiB) Pobrany 315 razy
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2008, 18:31 przez Sccubia Polacco, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Problemik z instalacją chat_0.1 by LEW
Sądzę, że możesz ten fragment kodu, który jest potrzebny do zainstalowania moda, wstawić gdziekolwiek w pliku stylesheet.css, np. na końcu.
Twój styl bazuje pewnie na subSilver2, więc instrukcje dla proSilver'a nic Ci nie dadzą. Zdaje mi się jednak, że ten MOD posiada także załączoną instrukcję instalacji dla stylu subSilver2.
- Sccubia Polacco
- Zasłużony
- Kontakt:
Drogi panie, o bycie aż takim ignorantem proszę mnie nie posądzać. Instrukcji tam nie ma dla subsilvera, jaki to problem dla Ciebie zajrzeć do paczki?daroPL pisze:Twój styl bazuje pewnie na subSilver2, więc instrukcje dla proSilver'a nic Ci nie dadzą. Zdaje mi się jednak, że ten MOD posiada także załączoną instrukcję instalacji dla stylu subSilver2.
Widzę, że LEW21 nie udziela się na tym forum, więc może taktownie będzie napisać w tej sprawie na phpbb3.pl?
Szanowny Panie, proszę zainstalować sobie nową wersję MODa lub skorzystać z osobno spakowanej instrukcji instalacji moda pod stylem subSilver2.
Jaki to problem skorzystać z wyszukiwarki Google? 8)
Proszę o zmianę nazwy tematu na bardziej adekwatną do treści pierwszego posta!
Jaki to problem skorzystać z wyszukiwarki Google? 8)
Proszę o zmianę nazwy tematu na bardziej adekwatną do treści pierwszego posta!