Witam!
Od jakiegoś czasu walczę ze spamem na forum. Próbowałem zainstalować różne mody przeciw spamowi ale niestety każda próba kończy się nie powodzeniem ponieważ zawsze brakuje jakiegoś pliku/linijki. Mody są robione pod prosilver i subsliver czy mogę jakoś je zainstalować na stylu innym niż te dwa?
używam stylu: 4poziomSEO_blue
Jest to standardowy styl dość często spotykany więc może coś zaradzicie. Z góry dziękuje za pomoc.
Mody a style forum
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Mody a style forum
Próbowałeś ten mod http://phpbb.pl/mods/details/daropl_antyspam_181 jest genialny moim zdaniem.
-
refbackbank
Próbowałem ale nie mam ostatniego pliku do edycji w tym stylu więc nie mogę go zainstalować.
Pliku nie masz czy, nie ma takiej linijki do znalezienia ?refbackbank pisze:Próbowałem ale nie mam ostatniego pliku do edycji w tym stylu więc nie mogę go zainstalować.
Podaj plik lub linijkę.
-
refbackbank
Nie mam tego pliku:
template/posting_editor.html
template/posting_editor.html
Fakt w twoim stylu nie ma tego pliku, spróbuj wgrać ten plik ściągnięty z innego stylu twojego autora i oparty na pierwotnym stylu którego używasz. 
- Załączniki
-
- posting_editor.rar
- (3.11 KiB) Pobrany 287 razy
-
refbackbank
Mam kolejny problem. Brakuje mi tej linijki:
Mam ją zamienić na:
Plik w którym jej brakuje to:
/template/ucp_register.html
Wie ktoś jak temu zaradzić
Kod: Zaznacz cały
<dt><label for="confirm_code">{L_CONFIRM_CODE}:</label></dt>Kod: Zaznacz cały
<dt><label for="{ANTISPAM}">{L_CONFIRM_CODE}:</label></dt>/template/ucp_register.html
Wie ktoś jak temu zaradzić