mod anchors

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
pito

mod anchors

Post autor: pito » 02 lipca 2009, 14:26

Wszystko mam wgrane, jak być powinno, ale jak dodaję nowy link, to wywali mi taki błąd:

Kod: Zaznacz cały

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_links.php on line 57: Undefined index: link_bold
A jak chcę edytować jakiś link, to wywala mi to:

Kod: Zaznacz cały

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_links.php on line 138: Undefined variable: year
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_links.php on line 139: Undefined variable: month
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_links.php on line 140: Undefined variable: day

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: mod anchors

Post autor: jaroslw » 02 lipca 2009, 19:29

Standardowe pytanie: jaka wersja modyfikacji, autor i skąd ją pobrałeś?
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

pito

Re: mod anchors

Post autor: pito » 02 lipca 2009, 19:47

wersji modyfikacji nie pamiętam i nie wiem gdzie ją sprawdzić, autora nie znam a pobierałem chyba od was z download

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”