[mchat] problem z tytułem

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
pawelt21

[mchat] problem z tytułem

Post autor: pawelt21 » 02 listopada 2011, 19:32

Witam
Zostałem rzucony na głęboką wodę. Nigdy nie tworzyłem forum ale w końcu trzeba było zacząć. Dostałem zlecenie aby założyć forum, skusiłem się na phpbb. Instalacja jakoś poszła, zainstalowałem sobie automoda. Korzystając z tej aplikacji zainstalowałem mchata 1.3.5 wraz z pakietem języka polskiego. Ściągnąłem obie paczki z internetu i tak spakowane wrzuciłem do AtoModa. Instalacja przebiegła bez problemu. Problem pojawił się w momencie kiedy wszedłem na stronę główną forum, tytuł mchata to {MCHAT_TITLE}. Jak to zmienić Proszę o pomoc.

Wersja phpbb: 3.0.9
wersja mchat: 1.3.5

Aviator
Administrator

Re: [mchat] problem z tytułem

Post autor: Aviator » 02 listopada 2011, 19:35

Wykonaj ręcznie edycje w pliku langague/pl/common.php instrukcje edycji dla tego pliku znajdziesz w pliku install.xml

pawelt21

Re: [mchat] problem z tytułem

Post autor: pawelt21 » 02 listopada 2011, 22:17

Dzięki za pomoc udało się

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”