[ajax_shoutbox1.0.3a] problem z czatem
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
[ajax_shoutbox1.0.3a] problem z czatem
Witam wszystkich serdecznie, ściągnąłem w tego forum ajax_shoutbox1.0.3a i mam z nim problem zrobiłem wszystko tak jak w instrukcji było napisane a czata niema. Nie jestem asem w modach proszę o pomoc
Aha i jak dostosować czata do koloru stylu tak aby wiadomości były czytelne
Ostatnio zmieniony 13 czerwca 2009, 19:40 przez arek373, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: ajax_shoutbox1.0.3a
a ustawiłeś odpowiednie uprawnienia?
Re: ajax_shoutbox1.0.3a
tak i to nieraz. Pokazał się pasek z napisem shout box
Re: [ajax_shoutbox1.0.3a] problem z czatem
Skoro nikt niechce mi odpowiedzieć to ja wam odpowiem błędy w shoutboxie powoduje edycja pliku editor.js .
Naprawde niewiem co bym bez was zrobił forum tak pomocne że bardziej się cyba nieda
Pozdrawiam
Naprawde niewiem co bym bez was zrobił forum tak pomocne że bardziej się cyba nieda