Pomoc z konfiguracją Advanced SEO mod Rewrite

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
jason.bourne

Pomoc z konfiguracją Advanced SEO mod Rewrite

Post autor: jason.bourne » 08 marca 2009, 19:49

Czy ktoś mógłby mi pomóc z konfiguracją tego moda? Zainstalowałem go i wygląda na to, że wszystko działa poprawnie, ale kiedy włączyłem mod zostawiajać na razie wszystko tak jak jest domyślnie, potwierdziłem nazwy poszczególnych for i zapisałem .htaccess, po kliknięciu w jakiekolwiek forum, użytkownika pokazuje mi, że nie ma takiej strony. Podejrzewam, że coś źle robię. Byłbym również wdzięczny jeżeli ktoś opisałby mi po krótce jaki efekt dają poszczególne opcje w konfiguracji, albo chociaż które użyć do osiągnięcia dobrej optymalizacji dla wyszukiwarek.

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”