Witam
Mam zainstalowane forum 3.0, działa sobie powoli i jestem zadowolony, niestety nie jest ono chyba zbyt przyjaźnie nastawione dla wyszukiwarek. Zrobiłem już dwie modyfikacje ale w zasadzie to chyba one nie działają bo nie widze żeby coś się zmieniło z tego co miało się zmienić:
-seo_forum_title
-seo_dynamic_meta_tagsv0-2-0
Ale nie wyszło. Chciałbym aby moje forum było jak najlepiej indeksowane, jak najróżnorodniej. Aby indeksowały się poszczególne tematy z oryginalnym description i keyword itd, wiadomo o co chodzi. Bardzo proszę o pomoc która modyfikacja zapewni mi takie coś ?
Chciałbym do tego dodać różne tagi, artykuły przyjazne wyszukiwarkom, czyli ogólnie przekształcić forum z biegiem czasu w rozbudowany portal tematyczny. Szukam osoby która pomoże mi z tym, może być odpłatnie jeżeli się tym zajmie lub nieodpłatnie jeżeli poda rozwiązanie jak to zrobić i co zainstalować.
Szczegóły do dogadania.
Pozdrawiam
Jacek
Przyjaźnie dla szukarek, portal, itp.
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Re: Przyjaźnie dla szukarek, portal, itp.
Odświeżyłeś komponenty stylu? Zmiany powinny być bardziej widoczne w kodzie źródłowym forum (mam na myśli meta tagi). Spróbuj zainstalować też modyfikację Advanced phpBB3 SEO mod Rewrite .
Właśnie o kodzie myślę, nic się w meta tagach nie zmieniło 
A o teh modyfikacji myślę właśnie, czy można ją instalować po zainstalowaniu dwóch innych ? Ona jest dość trudna, szkoda że nie ma jakiś automatycznych instalacji
Jak się odświeża komponenty stylu ?
A o teh modyfikacji myślę właśnie, czy można ją instalować po zainstalowaniu dwóch innych ? Ona jest dość trudna, szkoda że nie ma jakiś automatycznych instalacji
Jak się odświeża komponenty stylu ?
Faktycznie, teraz widać zmiany, dzięki za info