[solved] chat_0.1 by LEW na subsilver

Pomoc w przypadku kłopotów z modyfikacjami: instalacją, konfiguracją, błędami. Zakładając nowy temat pamiętaj o odpowiednim prefiksie!
Regulamin forum
Na tym forum wymagane jest stosowanie prefiksów w tytułach tematów. Prefiks tematu musi składać się nazwy modyfikacji, której dotyczy problem. Dla modyfikacji phpBB Gallery poprawna nazwa tematu to przykładowo [phpBB Gallery] Problem z wgrywaniem zdjęć. Tematy niespełniające wymogu będą przenoszone do kosza.
Awatar użytkownika
Sccubia Polacco
Zasłużony
Kontakt:

[solved] chat_0.1 by LEW na subsilver

Post autor: Sccubia Polacco » 30 czerwca 2008, 15:40

Witam,
zainstalowałem sobie w/w mod, na prosilverze wszystko jest w porządku.
Natomiast na moim stylu bazującym na skórze AeroRed jest problem, ponieważ w pliku styles/styl/theme/stylesheet.css nie mogą znaleźć linijki @import url("colours.css");
Skutkiem czego czatowi brakuje paru elementów stylu.

Załączam mój stylesheet.css

pozdrawiam.
Załączniki
stylesheet.rar
(2.8 KiB) Pobrany 315 razy
Ostatnio zmieniony 30 czerwca 2008, 18:31 przez Sccubia Polacco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Betrayal
Zasłużony

Re: Problemik z instalacją chat_0.1 by LEW

Post autor: Betrayal » 30 czerwca 2008, 15:52

Sądzę, że możesz ten fragment kodu, który jest potrzebny do zainstalowania moda, wstawić gdziekolwiek w pliku stylesheet.css, np. na końcu.

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 30 czerwca 2008, 17:08

Twój styl bazuje pewnie na subSilver2, więc instrukcje dla proSilver'a nic Ci nie dadzą. Zdaje mi się jednak, że ten MOD posiada także załączoną instrukcję instalacji dla stylu subSilver2.

Awatar użytkownika
Sccubia Polacco
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: Sccubia Polacco » 30 czerwca 2008, 17:19

daroPL pisze:Twój styl bazuje pewnie na subSilver2, więc instrukcje dla proSilver'a nic Ci nie dadzą. Zdaje mi się jednak, że ten MOD posiada także załączoną instrukcję instalacji dla stylu subSilver2.
Drogi panie, o bycie aż takim ignorantem proszę mnie nie posądzać. Instrukcji tam nie ma dla subsilvera, jaki to problem dla Ciebie zajrzeć do paczki?

Widzę, że LEW21 nie udziela się na tym forum, więc może taktownie będzie napisać w tej sprawie na phpbb3.pl?

Awatar użytkownika
daroPL
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: daroPL » 30 czerwca 2008, 18:10

Szanowny Panie, proszę zainstalować sobie nową wersję MODa lub skorzystać z osobno spakowanej instrukcji instalacji moda pod stylem subSilver2.
Jaki to problem skorzystać z wyszukiwarki Google? 8)

Proszę o zmianę nazwy tematu na bardziej adekwatną do treści pierwszego posta!

Zablokowany

Wróć do „Pomoc”