Nie mogę odświeżyć stylu
Nie mogę odświeżyć stylu
Witam!
Edytowałem sobie skórkę i odświeżyłem style, ale okazało się, że jest błąd w kodzie i teraz chciałem powrócić, to działającej skórki, ale wgrywam nie edytowane pliki, ale jak mam niby odświeżyć styl, żeby zadziałało.
Jak można to naprawić?
Może coś w bazie danych zmienić, aby prosilver był jako styl domyślny?
Pomocy!
Edytowałem sobie skórkę i odświeżyłem style, ale okazało się, że jest błąd w kodzie i teraz chciałem powrócić, to działającej skórki, ale wgrywam nie edytowane pliki, ale jak mam niby odświeżyć styl, żeby zadziałało.
Jak można to naprawić?
Może coś w bazie danych zmienić, aby prosilver był jako styl domyślny?
Pomocy!
Re: Nie mogę odświeżyć stylu
Przeczytaj artykuł Odświeżanie komponentów stylu
Wydaje mi się, że daroPL dopiero gdzieś o tym pisał. Poszukaj.dan_0803 pisze:Może coś w bazie danych zmienić, aby prosilver był jako styl domyślny?
Byłbym wdzięczny za podpowiedź jakich słów użyć w szukaniu, bo nie mam pojęcia jak to nazwać.
Na razie doszedłem tylko do tego jak zmienić styl w jakiejś kategorii, ale to mi nic nie daje, bo nadal nie mogę wejść do PA i odświeżyć ten styl.
Na razie doszedłem tylko do tego jak zmienić styl w jakiejś kategorii, ale to mi nic nie daje, bo nadal nie mogę wejść do PA i odświeżyć ten styl.
To mi raczej nie pomoże, bo nie mogę się zalogować jako żaden user i forum nadal będzie miało styl ten co zostało przypadkowo usunięty.
Nie można jakoś w plikach na stałe przypisać skórki?
Nie można jakoś w plikach na stałe przypisać skórki?
a czytałeś w ogóle ten link ??
tam masz zapytanie sql wykonujesz w phpmyadmin
tam masz zapytanie sql wykonujesz w phpmyadmin
Zapraszam również na moje forum: www.indianie.info
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
www.sklepbezglutek.pl - zapraszam do sklepu z żywnością bezglutenową i niskobiałkową. Makarony, chleby, zdrowa żywność. Wysyłane od ręki bez ryzyka utraty świeżości w trakcie dostarczania.
Wiem co tam jest napisane.
Mi chodzi o to, że nawet po wykonaniu tego zapytania nie będę mógł wejść na stronę, bo zapytanie zmienia styl dla jakiegoś usera, a po zmienieniu wchodzę sobie na strone i nic mi to nie daje, bo nie jestem na niej zalogowany. Nadal działa styl dla gości. Czyli ten nie działający i nadal nie mogę się zalogować by styl odświeżyć.
Mi chodzi o to, że nawet po wykonaniu tego zapytania nie będę mógł wejść na stronę, bo zapytanie zmienia styl dla jakiegoś usera, a po zmienieniu wchodzę sobie na strone i nic mi to nie daje, bo nie jestem na niej zalogowany. Nadal działa styl dla gości. Czyli ten nie działający i nadal nie mogę się zalogować by styl odświeżyć.
Jak będę mieć czas to uzupełnię artykuł o twój przypadek. Teraz podam Ci tylko zapytania SQL jak zmienić domyślny styl forum i jak zmienić styl wszystkim użytkownikom.
[ID DZIAŁAJĄCEGO STYLU] - takie same ID w obu zapytaniach.
Kod: Zaznacz cały
UPDATE phpbb3_users SET user_style = [ID DZIAŁAJĄCEGO STYLU];
UPDATE phpbb3_config SET config_value = [ID DZIAŁAJĄCEGO STYLU] WHERE config_name = 'default_style';