Nazwa strony głównej w index.php
- Sccubia Polacco
- Zasłużony
- Kontakt:
Re: Nazwa strony głównej w index.php
Wszystko ok, dzięki.
-
human show
witam wszystkich
ja również chciałbym usunąć tą kropkę i 'Strona główna' jednak podane wyżej instrukcje sprawiają że czcionka forum staje się dwa razy większa, a w tle forum wyskakuje błąd:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3548: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1
czy da sie to zrobic inaczej? a może to ja coś źle robie?
mam jeszcze inny problem. kiedy dodaje forum do katalogów www, te które automatycznie pobierają meta tagi wyświetlają mój tytuł z krzaczkami zamiast polskich znaków. czy jest jakiś sposób by to zmienić?
z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
ja również chciałbym usunąć tą kropkę i 'Strona główna' jednak podane wyżej instrukcje sprawiają że czcionka forum staje się dwa razy większa, a w tle forum wyskakuje błąd:
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3548: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1
czy da sie to zrobic inaczej? a może to ja coś źle robie?
mam jeszcze inny problem. kiedy dodaje forum do katalogów www, te które automatycznie pobierają meta tagi wyświetlają mój tytuł z krzaczkami zamiast polskich znaków. czy jest jakiś sposób by to zmienić?
z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam
ten błąd oznacza, że najprawdopodobniej gdzieś nie zamknąłeś cudzysłowia: " lub 'human show pisze:
Zgodnie z regulaminem -> JEDEN TEMAT - JEDEN PROBLEM.human show pisze:mam jeszcze inny problem. kiedy dodaje forum do katalogów www, te które automatycznie pobierają meta tagi wyświetlają mój tytuł z krzaczkami zamiast polskich znaków. czy jest jakiś sposób by to zmienić?
`Hominis est errare, insipientis in errore perseverare` 
http://www.phpbb.pl/artykuly-k15/44/human show pisze:[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3548: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /language/pl/common.php:1
Temat zamykam bo zrobił się bałagan.