problem z usunieciem tekstu your link here
Re: problem z usunieciem tekstu your link here
heheeee:D:D:D a gdzieee:D:D:D hehe
Zapomniałaś?
Najlepiej do mnie.
Najlepiej do mnie.
heheeee biegnee

Jeszcze tutaj wrócisz to pogadamy inaczej. 
wróce wroce ,pewno pomoc potrzebna bedzie nie raz:D ale puki co,dzięki bardzo:) hehe:D
Proszę bardzo.
Do następnego razu.

Do następnego razu.
okej to kolejny mam problem, jak zmienic faq i tekst podczas rejkestracji bo jest szablonowy a chcialabym typowy dla mojego forum
jest to
"Rejestrując się na „” zgadzasz się na poniższe warunki. Jeśli się na nie nie zgadzasz, opuść i nie korzystaj z „”. „” ma prawo zmienić te warunki, ale musi Cię o tym poinformować.
Forum „” działa na skrypcie phpBB, wydanym na licencji „General Public License” (zwanej też „GPL”) i możliwym do pobrania ze strony www.phpBB3.PL. Skrypt phpBB tylko ułatwia dyskusje przez Internet, jego autorzy nie kontrolują tekstów zamieszczanych w Internecie za pomocą tego skryptu. Więcej informacji o skrypcie phpBB można znaleźć na stronie www.phpBB3.PL.
Zgadzasz się nie pisać żadnych wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszających cudze prawa autorskie. Robienie tego może spowodować, że zostaniesz zbanowany na zawsze, a Twój dostawca internetu powiadomiony o Twoim zachowaniu. Zgadzasz się, że „” ma prawo w każdej chwili usunąć, edytować, przenieść lub zablokować każdy temat. Zgadzasz się też na zapisywanie wszystkich informacji, które podajesz, w bazie danych. Dane te nie będą przekazywane nikomu bez Twojej zgody, ale ani „” ani phpBB nie odpowiada za włamania, które mogą spowodować wykradzenie danych. "
jest to
"Rejestrując się na „” zgadzasz się na poniższe warunki. Jeśli się na nie nie zgadzasz, opuść i nie korzystaj z „”. „” ma prawo zmienić te warunki, ale musi Cię o tym poinformować.
Forum „” działa na skrypcie phpBB, wydanym na licencji „General Public License” (zwanej też „GPL”) i możliwym do pobrania ze strony www.phpBB3.PL. Skrypt phpBB tylko ułatwia dyskusje przez Internet, jego autorzy nie kontrolują tekstów zamieszczanych w Internecie za pomocą tego skryptu. Więcej informacji o skrypcie phpBB można znaleźć na stronie www.phpBB3.PL.
Zgadzasz się nie pisać żadnych wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszających cudze prawa autorskie. Robienie tego może spowodować, że zostaniesz zbanowany na zawsze, a Twój dostawca internetu powiadomiony o Twoim zachowaniu. Zgadzasz się, że „” ma prawo w każdej chwili usunąć, edytować, przenieść lub zablokować każdy temat. Zgadzasz się też na zapisywanie wszystkich informacji, które podajesz, w bazie danych. Dane te nie będą przekazywane nikomu bez Twojej zgody, ale ani „” ani phpBB nie odpowiada za włamania, które mogą spowodować wykradzenie danych. "
W language/pl/ucp.php tylko zapoznaj się z tym -
http://www.phpbb.pl/article/jak_poprawn ... _jezykowe/
http://www.phpbb.pl/article/jak_poprawn ... _jezykowe/
tylko gdzie ja mam w to wejsc?? serio ja sie nie znam i mi trzeba od poczatku:)
Tak samo jak poprzednio tylko nazwy katalogów się zmieniły.
no i mam problem. jak sie chce wylogowac to mnie nie wylogowuje tylko u góry w pasku sa napisy i puste pole odswierzam to to samo, zamykam okno wchodze i dalej jestem zalogowana
No i doigrałaś się.
Kombinowałaś coś z plikiem "language/pl/common.php"?
Rejestracja nie działa.
Możesz zmienić tylko to co jest pomiędzy apostrofami
Kombinowałaś coś z plikiem "language/pl/common.php"?
Rejestracja nie działa.
Możesz zmienić tylko to co jest pomiędzy apostrofami
Kod: Zaznacz cały
'TERMS_OF_USE_CONTENT' => '...',Re: problem z usunieciem tekstu your link here
tzn? gdzie to jest w ym samym pliku? i jak mam zmienic?
Wyślij po prostu na serwer nowy plik "ucp.php".
ok doszłam do tego:D poprostu wykasowalam jeden apostrof:D:D:D