Witam
Z "doskoku" pomagam administrować forum. Jest obecnie wersja 3.0.0
Siedzę nad tematem już grzebiąc nawet w kodzie źródłowym (na kopii forum) - i za nic w świecie nie chce mi się wyświetlić "Śledź temat", ani też podanie w adresie "watch=topic" nie daje rezultatu.
W PA we właściwościach forum mam ustawione "tak" dla śledzenia i w uprawnieniach administratora ( zarejestrowanych dla pewności też) jest zezwolenie na śledzenie.
Już nie wiem gdzie szukać przyczyny
Śledź (obserwuj) temat
Re: Śledź (obserwuj) temat
Musisz mieć coś źle ustawione w zezwoleniach użytkownika/grupy/forum.
Jestem w grupach: administratorzy, moderatorzy, zarejestrowani użytkownicy.
Sprawdziłem dla grupy administratorzy uprawnienia dla wybranego forum: wszystko TAK
Sprawdziłem dla grupy zarejestrowani uprawnienia dla tego samego forum: śledzenie TAK
Sprawdziłem własne uprawnienia (poprzez szukaj użytkownika>uprawnienia) dla tego samego forum: wszystko TAK.
No żeby admin nie widział mając wszystko "TAK"?
Sprawdziłem dla grupy administratorzy uprawnienia dla wybranego forum: wszystko TAK
Sprawdziłem dla grupy zarejestrowani uprawnienia dla tego samego forum: śledzenie TAK
Sprawdziłem własne uprawnienia (poprzez szukaj użytkownika>uprawnienia) dla tego samego forum: wszystko TAK.
No żeby admin nie widział mając wszystko "TAK"?
Czy zmieniałeś coś w plikach, może podać adres forum?
Na oryginale nie ruszałem nic w plikach (tzn. na publicznym), prócz dorzucenia grafik w u góry.
Na mojej kopii domowej ćwiczę w te i we wte.
Nie chodziło od nowego ani tu, ani tu. Wiem, bo to była jedna z pierwszych uwag forumowiczów. Jeszcze zanim ogarnęliśmy nowe uprawnienia i nim w grafikach grzebane było - na świeżym.
Tak sobie myślę, że na poligonowej wersji nadpiszę wszystkie pliki, aby wrócić do oryginału. Ale czy to wystarczy? Czy bym musiał jeszcze raz z kopii phpBB2 upgrade'ować do 3, żeby czysty start mieć?
Na mojej kopii domowej ćwiczę w te i we wte.
Nie chodziło od nowego ani tu, ani tu. Wiem, bo to była jedna z pierwszych uwag forumowiczów. Jeszcze zanim ogarnęliśmy nowe uprawnienia i nim w grafikach grzebane było - na świeżym.
Tak sobie myślę, że na poligonowej wersji nadpiszę wszystkie pliki, aby wrócić do oryginału. Ale czy to wystarczy? Czy bym musiał jeszcze raz z kopii phpBB2 upgrade'ować do 3, żeby czysty start mieć?
Podaj adres forum.