widoczność moderatorów

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
ThorusBB

widoczność moderatorów

Post autor: ThorusBB » 12 kwietnia 2013, 07:43

Korzystając z tutka kolegi http://www.phpbb.pl/article/nadawanie_u ... moderatora Nadałem użytkownikowi prawa standardowego moderatora. Chciałbym po pierwsze by tak jak ja jako admin jestem na czerwono on był na zielono. I po drugie w tej że właśnie kolorystyce na dole forum strony głównej są linki "Administratorzy" i "Moderatorzy globalni". Po kliknięciu w link moderatorów globalnych nie ma go na liście. Nie chcę mieszać w PA za bardzo takie ustawienia moderatora standardowego są dla mnie ok. Co zrobić żeby pod tym linkiem pokazywali się wszyscy moderatorzy nie ważne czy standardowi, prości, kolejki itd. wszyscy! Jak to zrobić?

Aviator
Administrator

Re: widoczność moderatorów

Post autor: Aviator » 13 kwietnia 2013, 06:57

ThorusBB pisze:Co zrobić żeby pod tym linkiem pokazywali się wszyscy moderatorzy
Musisz dodać tych użytkowników do tej grupy.

ThorusBB

Post autor: ThorusBB » 22 maja 2013, 09:06

Dzięki. A wktórym pliku trzeba pogrzebać żeby nick moderatora był na zielono tak jak administratora na czerwono?
I to zarówno w kolumnie na stronie głównej przy ostatnich postach, jak i przy awatarze itp. Żeby nie był szary jak zwykły użytkownik.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Post autor: jaroslw » 22 maja 2013, 12:49

Ustaw grupę Moderatorzy globalni jako domyślną dla tego użytkownika. Zrobisz to w przeglądzie członków tej grupy w panelu administracji.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”