Szybka odpowiedź

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
dellos

Szybka odpowiedź

Post autor: dellos » 20 listopada 2012, 09:44

Mam takie pytanie odnośnie standardowej Szybkiej Odpowiedzi na phpbb3. Mam problem przy dłuższych postach, to jest jeśli post ma tylko 1 stronę to wszystko jest ok, przycisk szybka odpowiedź jest. Niestety jak post się rozwija i pojawiają się jego kolejne strony to mi przycisk szybka odpowiedź znika. Jakaś podpowiedź odnośnie problemu ??

Dodam, że włączyłem SO w całym forum i sytuacja pojawia się w każdym z działów. Jak zrobić by SO zawsze była włączona ??

Aviator
Administrator

Re: Szybka odpowiedź

Post autor: Aviator » 20 listopada 2012, 21:09

Gdzieś pamiętam była taka opcja czy szybka odpowiedź ma być tylko na ostatniej stronie tematu, czy na wszystkich, tylko teraz nie pamiętam czy to jest w standardzie gdzieś w opcjach skryptu, czy dodawała to jakaś modyfikacja.

jaroslw
Zasłużony
Kontakt:

Re: Szybka odpowiedź

Post autor: jaroslw » 21 listopada 2012, 18:28

Opcji tej nie ma w standardzie, ale jest w moim Full Quick Reply Editor. Jeśli masz zainstalowaną tę modyfikację, sprawdź co ustawiłeś w ustawieniach pisania postów. Domyślnie szybka odpowiedź wyświetlana jest na wszystkich podstronach.
Pobierz styl: we_universalwe_clearblue
Nowości i aktualizacje: FacebookGoogle+Twitter

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”