Widoczność własych postów przed akceptacją przez moderatora

Pomoc przy instalacji oraz użytkowaniu phpBB 3.0.x. Forum nie służy do zgłaszania znalezionych błędów, innowacji lub problemów związanych ze stylami i modyfikacjami.
gismox

Widoczność własych postów przed akceptacją przez moderatora

Post autor: gismox » 28 marca 2012, 00:15

Witam,
Mam forum postawione ze skrytpu na serwerze ehost.pl wersja forum 3.0.10.
Skonfigurowałem użytkonika, któtego posty wamagają akceptacji moderatora.
Pytanie brzmi:
Jak sprawić aby użytkownik mógł widzieć/edytować/usuwać własne posty przed akceptacją moderatora?
Obecnie po wysłaniu posta nie jest on widoczny dla użytkownika do czasu akceptacji moderataora.

ThorusBB

Re: Widoczność własych postów przed akceptacją przez moderat

Post autor: ThorusBB » 13 marca 2013, 15:40

Przeczytałem już masę postów na ten temat i nie mogę tego znaleźć. W paneu jest strasznie dużo opcji ustawień do uprawnień.
Mam tylko takie opcje:

Uprawnienie Tak Nie Nigdy
Załączanie plików
Wyłączanie cenzury słów
Pobieranie plików
Zapisywanie kopii roboczych
Używanie podpisu

A gdzie jest opcja widoczności postów dla użytkowników nowo zarejestrowanych i zarejestrowanyh?
Też nie chcę żeby akceptować każdemu posty.
Próbowałem:
PA -> UPRAWNIENIA -> Uprawnienia globalne grup -> Nowo zarejestrowani użytkownicy -> Wyślij -> Ustawienia zaawansowane
I jest to co wyżej napisałem.

PA -> UPRAWNIENIA -> Uprawnienia grup na forach -> Nowo zarejestrowani użytkownicy -> Wyślij
I mam opcję ustawień danych for,

PA -> UPRAWNIENIA -> Użytkownicy -> Funkcje dla nowo zarejestrowanego użytkownika -> Zmień
I jest tylko kilka opcji jak w pierwszym przypadku a nie ma nic o akceptacji postów przed opublikowaniem.

Potem są opcje samch przeglądów uprawnień tu tego nigdzie nie ma :(

Próbuję dalej tym razem w zakładce nie UPRAWNIENIA, a UZYTKOWNICY I GRUPY i znów:

UZYTKOWNICY I GRUPY -> Uprawnienia globalne grup -> Użytkownicy nowo zarejestrowani -> Wyślij -> Ustawienia zaawansowane ->
I historia się powtarza znów są opcje jk na samym początku, wiadomo tak samo dla userów zarejestrowanych.
To jest jakaś katorga poprostu! Innych możliwosci w PA nie mogę znaleźć, czytam, szukam, próbuję i nic.
Pomóżcie proszę bo mi ręce opadają już.

Zablokowany

Wróć do „Użytkowanie”